101 Ways to Be Less Stressed

101 Ways to Be Less Stressed er en lydbok om hverdagen din, skrevet av en dyktig hjerneforsker. Dette er boken for alle som ønsker mer ut av livet! Dr. Caroline Leaf vet alt om hvordan hjernen din fungerer, og hvordan den påvirker og påvirkes av resten av kroppen. Hun bruker denne kunnskapen til å hjelpe deg som lytter til lydboken til å ta vare på deg selv og tankene dine. Her er mange konkrete strategier, du finner garantert noe som passer for deg.

Har du merket hvor tett sammenheng det er mellom tankene dine og kroppen? En følelse kan få deg til å reagere med varme, skjelving eller hjertebank. Fysiske erfaringer som en berøring eller treningsøkt kan gi gode tanker. Forfatteren av lydboken setter alt dette i sammenheng. Hun gjør det å ta vare på seg selv til noe spennende, overkommelig og lystbetont. 101 Ways to Be Less Stressed tar 1 time og 40 minutter å lytte til, og du kan høre den gratis nå!

Hva handler 101 Ways to Be Less Stressed om?

I lydboken viser Caroline Leaf mange ulike strategier som vil hjelpe deg til å ta vare på deg selv, humøret og følelsene. Hun skriver om praktiske grep som planlegging og å følge med på tanker og pust. Hun tar også opp temaer som hvordan du kan forholde deg til dine egne feil, svakheter og usikkerhet. Ikke minst oppfordrer hun til å le, være kreativ og ha det gøy! Her ligger alt til rette for å bli inspirert.

Lytt til 101 Ways to Be Less Stressed gratis

Nå har du muligheten til å lytte gratis til 101 Ways to Be Less Stressed i en begrenset periode. Bruk en lydbokapp som gir deg muligheten til å ta lydboken med deg uansett hvor du er. Da kan du lytte i de små lommene av tid i en ellers hektisk hverdag. Hva er bedre enn å lære nyttige verktøy til å ha det bedre, samtidig som du får unna små og store gjøremål? Med denne gratis lydboken får du mulighet til nettopp dette.

101 Ways to Be Less Stressed
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel