1968

Boken 1968 av Jan Guillou er den syvende delen i romanserien om det store århundret. Det er fortsatt den samme slekten som står i sentrum, sammen med de store politiske omveltningene og hendelsene på sent sekstitall. 1968 er nå også tilgjengelig som lydbok, enkelt og greit å lytte til uansett hvor du er. Med en gratis prøveperiode på en lydboktjeneste kan du begynne å lytte allerede i dag.

Lytt til 1968 - gratis i 30 dager på Storytel

Om historien i boken 1968

Historien i 1968 bygger videre på hendelsene i de seks tidligere bøkene i denne serien av Jan Guillou. Det er selvfølgelig mulig å hoppe rett inn i handlingen direkte i denne boken, men det er sterkt anbefalt å få med seg hele den bakenforliggende historien i de andre bøkene. Ikke minst vil det gjøre det lettere å forstå konfliktene mellom de ulike delene av familien.

Handlingen er, som fremgår av bokens tittel, satt til året 1968 som var preget av dramatiske hendelser rundt om i Europa. De ulike personene i boken, som for eksempel den nyutdannede advokaten Eric Letang, stilles ovenfor disse konfliktene mellom høyre og venstre.

For hvilke lesere er denne boken?

Hvis du allerede har lest eller lyttet til de tidligere bøkene i denne serien, er 1968 en obligatorisk fortsettelse. I tillegg er denne boken også for deg som liker Jan Guillous mange andre bøker, eller er generelt interessert av bøker med denne politiske tematikken.

1968 er en roman, men som de andre bøkene i serien bygger den selvfølgelig på virkelige hendelser, og er sterkt preget av Jan Guillous politiske meninger og hans egen historie både i 1968 og senere.

Lytt gratis til 1968

Du kan lytte til både 1968 og mange andre lydbøker helt gratis i 30 dager på Storytel . På de to ukene rekker du å få med deg mange bøker helt uten kostnad.

1968
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel