21 tanker for det 21. århundre

21 tanker for det 21. århundre er en bok som ble utgitt på lydbok den 2. Juli 2019. Boken er skrevet av forfatter Yuval Noah Harari, som har skrevet bøker som Sapiens: en kort historikk over menneskeheten. I sine bøker blir viktige spørsmål tatt opp og gjennomgått på en faktabasert og logisk måte. Dette gjør bøkene informative, og spennende å høre på. Boken kan høres på norsk, og vil være en god måte å innhente ny kunnskap på.

Lytt til 21 tanker for det 21. århundre - gratis i 30 dager på Storytel

Ta sjansen og hør 21 tanker for det 21. århundre gratis på Lydbokapper. Her får du en gjennomgang av de viktigste spørsmålene i dagens samfunn. Dette er noe alle bør få med seg. Måten temaene blir fremstilt og fortalt på, gjør at du som lytter blir dratt med på en unik reise. Gode poenger og budskap er med på å gjøre denne boken verdt tiden. Ta den med på mobilen eller iPaden, på tur eller i sofakroken.

Handling 21 tanker for det 21. århundre

Boken tar opp temaer som økologisk omveltning, teknologisk oppløsning og hvordan vi kan forsvare oss mot atomkrig og terrorisme. Alt dette og mer, blir gjennomgått i en bok hvor forfatteren tar oss med på en reise, for å besvare spørsmål om hvordan vi kan bevare kollektive og individuelle mål. Dette i en verden i stadig utvikling. Spørsmålet er om vi er i stand til å forstå verden vi har skapt. Dette prøver boken å gi et svar på.

Hør 21 tanker for det 21. århundre gratis

På Lydbokapper kan du høre boken gratis i en gratis prøveperiode. Ta boken med på gåtur, i sofakroken eller som lydbok på bilturen. Dette er en spennende lydbok for deg som er glad i å lære, og utforske nye horisonter. Andre lesere har gitt boken 4 av 5 stjerner. Ta sjansen, og få en god lytteopplevelse helt gratis. Dette er et tilbud i en begrenset tidsperiode. Ikke gå glipp av muligheten mens du har den.

21 tanker for det 21. århundre
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel