90 dager på loffen i Børgefjell

I 1994 realiserte Lars Monsen en gammel drøm og på reisen skrev han ned og dokumenterte mye av det han kom over. Disse notatene ble etter hvert til boken 90 dager på loffen i Børgefjell. Nå er boken igjen blitt omgjort til lydbok, skrevet og lest opp av Monsen selv. Turen tok tre måneder fra start til slutt gjennom stort sett urørt villmark. Heng deg på og følg Monsen mens han finner ut hva nasjonalparken har å by på.

Lytt til 90 dager på loffen i Børgefjell - gratis i 30 dager på Storytel

På turen møter Lars Monsen en rekke utfordringer, både store og små. I begynnelsen går Monsen selv gjennom hvilke forberedelser han tok før turen i hele tatt startet, før det braker løs. Bli med på fisketur, telttur, fottur, helt gratis, alt på en gang, og opplev en av Norges eldste perler. På turen møter Monsen lokalfolk som har tilbragt livene sine i området, og får innblikk i hvordan hverdagen deres er. Han får også høre om dramatiske hendelser som tok sted under krigen.

Handlingen til 90 dager på loffen i Børgefjell

Lars Monsen er nok et navn de fleste nordmenn kjenner til, enten det er fra nyere TV-programmer eller fra de gode gamle klassikerne som Canada på tvers eller Et år på tur med Lars Monsen. I denne lydboken kan du følge i mannens fotspor og oppleve det beste av hva Norges natur har å by på, hvor enn du måtte være, enten det er i bilen på tur til jobb eller på sofaen hjemme.

Lytt til 90 dager på loffen i Børgefjell helt gratis

90 dager på loffen i Børgefjell er et ærlig, interessant og spennende innblikk i tre måneder av Lars Monsens liv. Lydboken er tilgjengelig gratis i en begrenset periode gjennom appene på siden vår. Boken er både skrevet og lest inn av Lars Monsen selv. Få et ærlig og øyevekkende innblikk i mannen selv, samt en av Norges perler, og bli med Monsen mens han søker etter parkens indre sjel. Spilletid er på cirka 5 timer.

90 dager på loffen i Børgefjell
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel