Å elske og bli elsket

Høsten er den perfekte årstid til å sette seg under et pledd på sofaen og lytte til lydbok. Å elske og bli elsket tar for seg det livet handler om. Du vil lære deg hvordan du kan legge negative opplevelser og følelser bak deg, og heller finne riktig fokus; å få elske noen fullstendig og på ordentlig, og bli elsket selv. Forfatteren av denne lydboken heter Bjørk Matheasdatter, er parterapeut og relasjonspedagog, samt en ettertraktet foredragsholder. Det er forfatteren selv som har lest inn boken.

Lytt til Å elske og bli elsket - gratis i 30 dager på Fabel

Denne lydboken tar for seg spørsmål om hva det er som gjør at det skapes så gode følelser i og mellom oss når vi er forelsket. Boken har fokus på å demonstrere hvordan en dyrker fram det positive i et forhold. Den forklarer også hvordan vi kan bryte negative mønstre som hindrer kjærligheten i å blomstre til sitt fulle potensial. Bjørk Matheasdatter har en veldig dyp og relevant bakgrunn, men det hindrer henne ikke i å bruke et lett og forståelig språk som gjør opplevelsen stimulerende og fengende.

Tidløse og viktige temaer

Bjørk Matheasdatter tar for seg temaer de fleste av oss kjenner til og berøres av nesten hver dag. I lydboken vil du høre mer om temaer som tid og tilstedeværelse, kommunikasjon og konflikt, kjærtegn og begjær, forandring og forsoning. Forfatteren har også valgt ut vakre dikt som belyser disse temaene på en kunstnerisk måte og gjør lytteropplevelsen varm og kjærlig. Bjørk Matheasdatter sin verdifulle kunnskap og måten denne blir fremstilt på, med både dikt og vakre metaforer, gjør at både intellektet og hjertet blir stimulert.

Lytt til Å elske og bli elsket gratis

Denne 6 timer og 45 minutter lange lydboken er en hyllest til kjærligheten. Forfatterens evne til å gi liv til teoriene gjør innholdet i lydboken relevant for de aller fleste. Enhver person kan ha nytte av denne boka. Vil du dyrke noe som er større enn deg selv? Er du en person som er opptatt av kjærlighet og har lyst til å ta vare på den? Da er dette definitivt en bok som passer for deg. Nå kan du lytte til lydboken gratis i en begrenset periode via diverse lydbokapper.

Å elske og bli elsket
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel