Åge

Åge er en lydbok av Ole Jacob Hoel som handler om Norges kanskje største rockeartist gjennom tidene, nemlig Åge Aleksandersen. I denne boken blir du bedre kjent med gutten fra Namsos som klarte å jobbe seg til nærmest profet-status i hele Norge. Boken har blitt Brageprisnominert, noe som er en bragd i seg selv. Her har Hoel gjort et godt stykke arbeid.

Lytt til Åge - gratis i 30 dager på Fabel

Det er Arne O. Reitan som er innleser av lydboken, og han gjør det med en overbevisende og tydelig stemme. Du lever deg raskt inn i den eventyrlige karrieren til Åge som har reist landet rundt i mer enn 40 år med musikken sin. I denne lydboken, som kan høres gratis, får du et innblikk i hvordan Åge Aleksandersen lyktes mot alle odds.

Bokens handling

Åge Aleksandersen vokste opp i en taterfamilie og følte seg som en outsider under oppveksten. Etter hvert brøt han ut av miljøet og familien, og bestemte seg for å satse på musikken. Underveis har han opplevd både motvind og medvind. Han har klart å fylle konsertarenaer, men har også opplevd å bli møtt av tomme stoler og fått slakt av kritikerne.

I lydboken Åge får du et innblikk i den fantastiske suksessen Aleksandersen har hatt med bandet sitt Prudence, og kjente låter som Levva livet. I dag har Åge Aleksandersen rundet 60 år, men dette har ikke stoppet han fra å være en av landets desidert største rockemusikere. Finn ut hvordan han taklet den tunge veien tilbake som ledende rockeartist.

Lytt til Åge gratis

Vil du ha et innblikk i livet til Åge Aleksandersen, bør du lytte til Åge i form av lydbok. Denne er tilgjengelig på diverse lydbokapper helt gratis i en begrenset periode. Med en varighet på 14 timer, 55 minutter og 45 sekunder kan du her se fram til mange timer med underholdning av høyeste kvalitet. Denne boken passer for alle som liker rockemusikk!

Forfatter Ole Jacob Hoel ble født i 1958, og jobber til daglig som kulturjournalist i den kjente avisen Adresseavisen. Han har i 30 år fulgt Åge Aleksandersen sin karriere, og har tidligere laget bøker om både bandet D.D.E. så vel som en spennende kokebok ved navn Ketsjup i samarbeid med Lars Lian. Lytt til Åge som lydbok i dag, gratis!

Åge
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel