Alene naken - Hvorfor er vi redd for å være oss selv?

Alene naken ble utgitt i 2015 og er i sjangeren selvutvikling og helse. Boken er tilgjengelig i formatet lydbok. Den tar for seg det individuelle mennesket og hvordan du som individ kanskje ikke er deg selv fullt og helt i frykt for å ikke bli akseptert for den du er – at du ikke er bra nok. Boken skal undersøke og motvirke dette og gi deg mot til å være den du er.

Lytt til Alene naken - Hvorfor er vi redd for å være oss selv? - gratis i 30 dager på Storytel

Forfatter Tormod Huseby er utdannet psykiater og driver egen praksis i Oslo. Han har skrevet flere bøker med fokus på psykiske lidelser og han deler selv sine egne personlige erfaringer, blant annet i Alene naken, som du kan høre gratis. I denne utgivelsen forteller ham om slike refleksjoner for å skape en nærere relasjon mellom seg som forfatter og deg som leser, som fremhever at alle har like tanker og bekymringer.

Om Alene naken

Boken tar for seg dine valg som menneske – hvilke valg tar du med tanke på det større fellesskapet rundt deg? Huseby ønsker å gi en forståelse for hvorfor det ofte er vanskelig å være seg selv. Han mener at alle har en underliggende og fundamental frykt for ensomhet, noe som har en stor betydning for de valgene som blir tatt i løpet av livet. Teksten er medlidende og gir en følelse av håp.

Hør Alene naken gratis på lydbok

Du kan nå høre Alene naken på lydbok helt gratis i en begrenset periode. Lydboken er 9 timer og 11 minutter lang og innlest av Tor Sigbjørnsen. Den finnes i ulike tilgjengelige lydbokapper, og disse lar deg lytte til boken når og hvor det passer deg. Finn fram nysgjerrigheten, lær noe nytt om deg selv og reflekter over valgene du tar – kjenner du deg igjen i Husebys beskrivelser?

Alene naken - Hvorfor er vi redd for å være oss selv?
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel