Alt min sønn bør vite om verden

Den svenske forfatteren Fredrik Backman debuterte med boken En mann ved navn Ove i 2012. Boken var svært suksessfull verden over og har blitt filmatisert. Samme året ble boken Alt min sønn bør vite om verden utgitt. Backmans bøker har solgt i mer enn 10 millioner eksemplarer. Hans bøker er nå blitt oversatt til hele 44 ulike språk. Boken Alt min sønn bør vite om verden er nå tilgjengelig også som lydbok. Han fikk SKTFs pris-årets forfatter i 2016.

Lytt til Alt min sønn bør vite om verden - gratis i 30 dager på Storytel

Boken har vært svært populært verden over. Lesere i hele verden fascineres over Backs evne til å skrive både humoristisk og mer alvorlig. Mange sier boken fikk dem til å le høyt. Forfatteren prises for sin evne til å beskrive hverdagslivet til foreldre på en svært underholdende og unik måte. Backman har en lettleselig skrivestil som gjør han populær blant mange lesere. Du har nå muligheten til å lytte gratis til denne morsomme lydboken.

Handling i Alt min sønn bør vite om verden

I boken Alt min sønn bør vite om verden, gir Backman et interessant og humoristisk bilde av dagens foreldre. Han forteller om alt han ønsker å lære bort til sønnen sin. Tekstene tar blant annet for seg hva sønnen bør vite om godhet, ondskap, flyplasser, IKEA og kjærlighet. Boken tar for seg dagliglivet og fokuserer på rollen som far og ektemann. I tillegg til det humoristiske aspektet har denne boken også en mer alvorlig undertone.

Lytt gratis til lydboken Alt min sønn bør vite om verden

Om du har lyst til å lytte til lydboken Alt min sønn bør vite om verden, bør du sjekke ut de ulike lydbok-appene på siden vår. Finn appen som passer deg best og lytt til denne samt mange andre lydbøker gratis i en begrenset periode. På denne måten kan du teste ut ulike bøker og apper uten å måtte bruke en eneste krone. Så hva venter du på? Last ned lydbokappene gratis med en gang!