Alt om selvfølelse - håndbok for når livet treffer oss

Mia Törnblom er for mange kjent som spaltist i KK gjennom flere år. Hun jobber også som veileder og foredragsholder, og ble i 2010 kåret til årets motivator i Norge. Törnblom står bak flere bestselgende bøker om selvutvikling og selvledelse, og har fått anerkjennelse i coach-miljøet. Törnblom opplevde avhengighet etter å ha brukt slankepiller som inneholdt amfetamin. Dette førte henne inn i flerårig heroinmisbruk. Nå får du Mias siste bok som lydbok.

Lytt til Alt om selvfølelse - gratis i 30 dager på Storytel

I boken Alt om selvfølelse får du konkrete råd om hvordan du kan trene opp selvfølelsen og øke motivasjonen. Mia Törnblom er selv en erfaren motivator. Hun går inn i de vanskelige temaene vi alle før eller siden kommer borti, og hun øser raust av sin egen erfaring. Eksemplene fra eget liv og virke er med på å styrke boken, og de bidrar både til å engasjere og underholde oss. Nå kan du lytte gratis.

Alt om selvfølelse – dette lærer du om

Alt om selvfølelse er en guide de fleste av oss kan ha nytte av. Med egne erfaringer og gode eksempler viser forfatteren oss hvordan vi kan skape motivasjon hos oss selv, forbedre selvfølelsen og dermed også endre våre liv. Vi blir forklart hva mentaltrening er, og at den deles inn i grunnleggende og målrettet trening. Du får øvelser å jobbe med underveis, og avslutningsvis får du oppgaver som dreier seg om de langsiktige målene dine.

Lytt gratis til Alt om selvfølelse

Registrer deg for å lytte gratis til denne lydboken! Du kan lytte kostnadsfritt til hele bokutvalget i appen i enten 14 eller 30 dager, avhengig av hvilken tilbyder du velger. Ved å velge blant appene her på siden, får du full tilgang til alt appen har å tilby av lydbøker. Du velger deg ganske enkelt én app og laster den ned. Deretter gjør du nødvendige registreringer og er medlem så lenge du selv ønsker det.

Alt om selvfølelse
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel