Eksklusiv kampanjekode: Storytel gratis i 30 dager

Anna Karenina

Anna Karenina er en meget vakker kvinne som bor med sin tjue år eldre ektemann og sin lille sønn i byen St. Petersburg i Russland. En herlig lydbok som forteller om livet blant den russiske adelen på slutten av 1800-tallet. Anna elsker sin sønn over alt på jord, men lever i et kjærlighetsløst ekteskap. En dag møter hun den rike greven Vronskij i Moskva. De forelsker seg dypt og snart står hun overfor et vanskelig valg.

Lytt til Anna Karenina - gratis i 30 dager på Storytel

Leo Tolstoj er en verdenskjent russisk forfatter som har skrevet store og kjente verk som Barndom, Krig og fred, Anna Karenina og Oppstandelse. Dette er også klassiske og store bøker det er verd å få med seg. Boken om Anna Karenina ble utgitt i Russland i årene 1875 til 1877, og blir ofte omtalt som et av verdenslitteraturens største romaner. Og nå har du muligheten til å høre denne utrolige historien gratis som lydbok.

Bokens handling

Anna Karenina skildrer egentlig to historier samtidig. Vi følger hovedpersonen Anna Kareninas liv, og samtidig skildres livet til en godseier og aristokrat ved navn Konstantin Levin. Annas utenomekteskapelige forhold til Vronskij og de dramatiske følgene for familien Karenin av dette, blir parallelt skildret med familien Levins indre familiedrama. Historien gir oss et innblikk i datidens samfunn; hvordan vi forholder oss til penger, ekteskap, barn og levemåte. Vi får høre en mørk kjærlighetshistorie full av romantikk, spenning, sorg og glede.

Hør Anna Karenina gratis

Det er enkelt å kunne lytte til lydbøker på en av de mange appene som er tilgjengelige. Det er enkelt å komme i gang, og lydbøker er en fin måte å «lese» bøker samtidig som du gjør noe annet. Spaserturen eller arbeidsveien blir kort når du hører på en fengende bok. Ved å prøve en av appene på denne siden, kan du høre den utrolig spennende og fascinerende historien om Anna Karenina helt gratis i en begrenset periode.

Anna Karenina
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel