Anorektisk

Ingrid Senneset er journalist og forfatter. Hun er også utdannet som sykepleier. I perioden 2009-2013 drev hun en blogg som gikk under navnet surfer.blogg.no. Senneset begynte å jobbe i Aftenposten i 2013. I 2016 debuterte hun med boken Anorektisk som nå er tilgjengelig som lydbok. Boken er basert på dagboken hun skrev da hun var syk.

Lytt til Anorektisk - gratis i 30 dager på Storytel

Boken Anorektisk ble godt mottatt av lesere, og du kan nå lytte til den gratis. Da boken ble utgitt ble forlaget nødt til å trykke opp både et andre og et tredje opplag i løpet av den første uken. Lesere beskriver boken som svært godt skrevet og innsiktsfull. Den prises for å få frem sykdommens mange komplekse sider.

Handling i Anorektisk

Boken handler om Sennesets kamp med anoreksi. Boken ble skrevet i løpet av en periode på tre år. Den består av hennes egne dagboknotater og blogginnlegg. Senneset var innlagt på sykehus tre ganger. Den siste gangen var hun innlagt i tre år. Boken gir et bilde av hennes opplevelse av sykdommen i svært detaljert form og også hennes opplevelse av det psykiske helsevesenet.

Lytt til boken Anorektisk gratis

Dersom du ønsker å lytte til Sennestes Anorektisk kan du gjøre det helt gratis ved å laste ned en av lydbok-appene vi anbefaler her på lydbokapper.com. Du kan teste ut appene helt gratis i en begrenset periode for å finne ut hvilken som passer best for deg. Lytt til Anorektisk og mange andre spennende bøker mens du går tur eller før du legger deg.

Anorektisk
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel