Audible

Audible er en strømmetjeneste som tilbyr et bredt utvalg av lydbøker og andre stemmebaserte underholdningsprodukter. Audible er tilgjengelig som en app, og har vokst seg så stor at den nå regnes som den største appen innen lydbøker i verden. Selskapet Audible Inc. ble stiftet allerede i 1995, og suksessen har bare vokst siden da. Audible er tilgjengelig i mange land verden over.

Prøv Audible gratis i 30 dager - Klikk her

Test Audible gratis i 30 dager

Hvis man er ny på banen når det gjelder apper for lydbøker, kan det være greit å prøve dem ut først, noe som er fullt mulig med Audible. Hvis man registrerer seg, kan man prøve ut appen i 30 dager, helt gratis. Prøveperioden gir tilgang til akkurat de samme funksjonene som et helt vanlig medlemskap. Etter 30 dager vil abonnementet gå over til et vanlig månedsabonnement, med mindre det sies opp.

Det finnes kun ett alternativ for medlemskap hos Audible. Det er med andre ord ikke mulig å velge mellom ulike abonnementer. Medlemskapet koster 130kr per måned, og belastes det betalingskortet man registrer når man fyller inn informasjon for medlemskapet. Abonnementet inkluderer kreditt som kan brukes til å kjøpe én lydbok per måned.

Som medlem kan man også velge to ulike titler fra en unik bokliste som fornyes hver måned. Titlene i denne listen skal ikke være mulig å lytte til noe annet sted. Ønsker man å få tilgang til flere titler i løpet av en måned, er det også mulig mot ett pristillegg. Pristillegget kommer med 30% rabatt hvis man er medlem. Oversikt over tilgjengelig kreditt finner man direkte i appen eller på nettsiden.

Hvis man skulle ha noen spørsmål angående medlemskapet, har Audible en kundeservice som står klare for å svare på det man eventuelt lurer på. Kundeservicen kan kontaktes via epost, telefon eller chat.

Audibles app

Audibles mange funksjoner

Hvis man er misfornøyd med lydboken man har begynt å lytte til, er det ingen fare. Det er faktisk så enkelt som at en kan bytte ut lydbøker i Audible hvis man ikke er fornøyd. Har det ikke vært så mye tid til lytting i det siste, og har kreditten i medlemskapet vokst? Det gjør heller ingenting. Kreditten er gyldig i opptil ett år, så lenge medlemskapet fortsatt er gyldig. Ved kjøp av lydbøker i Audible, vil disse bøkene være tilgjengelig for alltid, også etter kansellering av medlemskapet.

Når det gjelder selve lyttingen, er det veldig enkelt å komme i gang. For å starte en lydbok, trykker man helt enkelt på «play». Det er også lagt inn en spolefunksjon samt sovemodus. Sovemodusen lar deg stille inn hvor lenge lydboken skal spilles av før den pauses automatisk, i tilfelle man sovner. Dette kan stilles inn med tid eller med antall kapitler som skal spilles av før den stopper. Alle lydbøkene i appen kan også lastes ned, slik at de kan lyttes til uansett hvor man måtte befinne seg.

Kom i gang med Audible på norsk

Audible er tilgjengelig for alle med smarttelefon eller nettbrett. Appen kan enkelt lastes ned i Google Play for de som har Android, og den er også å finne i App Store for de med iOS. Appen synkroniserer seg gjennom medlemskapet, slik at man kan starte å lytte på smarttelefonen, men avslutte lyttingen på nettbrettet. Appen husker selvfølgelig hvor en stoppet lydboken ved siste lytting.

Audible har mange fornøyde medlemmer

Audible er en kjent app i mange land verden over, og det er mange medlemmer som har delt sin mening om appen og dens funksjoner. Audible går for å være en app som er utrolig enkel å bruke. Medlemmene opplever å få tilgang til et bredt utvalg av lydbøker, og det er også høy kvalitet på lydbøkene. Med høy kvalitet siktes det til stemmene som leser lydbøkene. Prisen for medlemskapet er det heller ikke så mye å si på. Medlemmene opplever at det er en god pris å betale i forhold til utvalget en får tilgang til.

I Google Play har Audible en samlet vurdering på 4,5 stjerner, som er gitt av til sammen 767 202 brukere. I App Store har appen en vurdering på 4,7 stjerner, hvor 63 000 brukere har gitt sin vurdering.

Prøv Audible gratis i 30 dager - Klikk her
Audible
Prøv gratis i 30 dager