Becoming

Selvbiografien til USAs førstedame under de 8 årene Barack Obama var landets president. Med bakgrunn fra beskjedne kår skulle hun bli en av landets fremste forkjempere for et mer inkluderende amerikansk samfunn. Michelle Obama har skrevet en følelsesladd, morsom og intens selvbiografi som du kan få som lydbok, og lytte gratis til i 30 dager på Storytel.

Lytt til Becoming - gratis i 30 dager på Storytel

Innhold

I sine memoarer forteller Michelle om oppveksten, advokatkarrièren, ekteskapet med Barack Obama og sin rolle som førstedame. Boken er skrevet etter de 8 årene i Det hvite hus, og vi får i tillegg et lite innblikk i livet hennes i tiden etter. Gjennom boken får vi vite hva som formet USAs første afro-amerikanske førstedame, og hvilke oppturer og nedturer som har vært en del av reisen hennes.

Her fortelles det om utfordringer hun har hatt i privatlivet, inkludert det tidvis turbulente ekteskapet med Barack, og den rasemotiverte kritikken hun måtte tåle under og etter presidentkampanjen. I «Becoming» avkreftes det en del rykter som dukket opp etter at Baracks to presidentperioder var over, og nye åpenbaringer om Obama-familiens privatliv kommer frem.

«Becoming» består av tre deler: Becoming me, Becoming us og Becoming more, som hver forteller sin histore om en sterk og uavhengig afro-amerikansk kvinne, om hennes oppvekst og utdanning, om hennes forhold til mannen, som skulle bli USAs første fargede president, og om familielivet deres.

Hvem bør lese «Becoming»?

«Becoming» er en sterk og inspirerende selvbiografi. Michelle Obama har fungert som en viktig rollemodell for kvinner og afro-amerikanere, i tillegg til at hun aktivt har bedrevet fattigdomsbekjempelse og derfor blir regnet som en av verdens mest inspirerende kvinner. Enhver som liker inspirerende historier, og ikke har noe imot en gripende og følelsesladd fortelling, vil kunne elske «Becoming».

Hør «Becoming» gratis

Hos Storytel finnes «Becoming» som lydbok, og du kan der lytte til den gratis i 30 dager. Ellers har Storytel et godt utvalg for enhver lesehest.