Bli best med mental trening

Bli best med mental trening er en spennende lydbok av Erik Bertrand Larssen. Boken har fått positiv kritikk for å gi gode tips til selvutvikling og mentale utfordringer du vanligvis kan møte på i hverdagen. Erik Bertrand Larssen er omtalt som en av Norges hotteste mentaltrenere. Han har blant annet arbeidet med skilandslaget mot VM i Oslo, 2011. Han har også vært med på å hjelpe en rekke andre kjente idrettsutøvere og næringslivstopper. Han forteller i denne lydboken om hvordan du kan bli bedre til å prestere i livet og i trening. Lydboken har en varighet på 06:22:22 og du kan du lytte til boken gratis i en prøveperiode.

Lytt til Bli best med mental trening - gratis i 30 dager på Fabel

Har du noen gang lurt på hvordan du kan få ut det beste potensialet i deg selv eller hvordan du kan prestere bedre? Det skal ikke mye til for å gjøre dette, noe en lydbok som denne eventuelt kan være behjelpelig med. Hva skal til for å kunne bli en vinner i livet. Hvordan kan du som person mobilisere råskapen i deg selv, for å kunne prestere bedre når det virkelig gjelder? Larssen har noen enkle tips for å lære deg å hente fram dine skjulte ressurser. Metoden hans til selvutvikling er verdt et forsøk, spesielt når du kan lytte til lydboken gratis i en periode.

Landets råeste mentaltrener

Det sies at du kan trene opp en god mental helse, da spesielt med riktig råd. Det er også med tanke på å ha god motivasjon og gjøre sitt eget beste. Meningen med en lydbok som dette er at du som et enkelt individ skal få ha denne kunnskapen, som superstjerner har fått tilgang til. Samme hvem du er og hvor du befinner deg! Lydboken kan du enkelt ta med deg og spille av når det passer deg. Hør på Erik Bertrand Larssens lydbok, og få inspirasjon til å ta grep om ditt eget liv. Larssen står også bak flere bøker om selvutvikling.

Lytt til bli best med mental trening gratis

Det vil være mulig for deg å lytte til boken gratis, da i en begrenset periode via diverse lydbokapper. Dette gir deg en god mulighet til å sjekke om lydboken passer for dine interesser. Lydbøker har fattet stor interesse blant folk, da spesielt bøker til selvutvikling. Det finnes flere ulike apper å lytte til lydbøker med. Bli den beste versjonen av deg selv, ved å lytte til bli best med mental trening av Erik Bertrand Larssen allerede i dag. Han regnes som den råeste mentaltrener her i landet. Lydboken trenger kun din oppmerksomhet i seks timer og tjueto minutter. Ha en god lytting!

Bli best med mental trening
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel