Britt-Marie var her

Et lite sted, ei arbeidsløs dame som er avhengig av systematikk og hater fotball, og en ungdomsklubb som desperat trenger ny trener, hva kan gå galt? Britt-Marie var her ble utgitt på norsk i 2015, og er skrevet av Fredrik Backman, den svenske forfatteren bak bestselgeren En mann ved navn Ove (2012). Britt-Marie var her er en av flere Backmans bøker som du finner som lydbok helt gratis hos Storytel. Kanskje den er noe for deg?

Synopsis

63 år gamle Britt-Marie har nettopp gått fra ektemannen sin etter å ha oppdaget at han var utro. Hun er kvinnen som begynner å skrike inni seg dersom bestikk ikke ligger på rett sted, og hun har nå gått ut av husmorrollen og er nødt til å komme seg inn i arbeidslivet, der hun ikke har vært på over 40 år. Arbeidsmulighetene er dessverre få, og den eneste tilgjengelige jobben er i Borg. Det er et lite sted med dårlig økonomi, og stort sett alt er nedlagt. Der trenger nemlig ungdomsklubben en ny fotballtrener, og de er såpass desperate at de vil ansette hvem som helst. Britt-Marie hater fotball, men hun trenger en jobb. Det kan vel ikke bli stort verre?

Hvilke lesere liker boken?

Som så mange av Backmans bøker er Britt-Marie var her en bok for de som liker å lese om mennesker. Den handler om fordommer, om å prøve så godt man kan selv om det ikke alltid blir som man vil, og om at selv den som virker som den mest avskyelige person kan være god på innsiden. Det er en fortelling om å få en ny sjanse, og om å forsøke å forstå folk.

Hør gratis

Denne lydboken er du nødt til å få med deg, og da gjenstår det bare å få tak i den. Det er heldigvis superenkelt. Bare registrer deg hos Storytel , og deretter kan du lytte til Britt-Marie var her og flere andre lydbøker helt gratis på Storytel i 30 dager. Kos deg med å bli kjent med Britt-Marie, du kommer ikke til å angre.

Britt-Marie var her
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel