Brukerbetingelser

Brukerbetingelsene som oppgis her er gyldige for alle og en hver som benytter seg av vårt nettsted, Lydbokapper.com. I denne oversikten over våre brukerbetingelser blir nettstedet referert til som Lydbokapper.com eller tidvis som "tjenesten" eller "nettstedet".

Hvordan vi behandler personopplysningene dine

Vi i Lydbokapper.com er veldig påpasselige med å ikke lagre informasjon som kan knytte din bruk av nettstedet til deg som privatperson. Det er fordi vi er opptatt av ditt privatliv og personvern. Vi samler inn data om hvordan brukerne tar tjenestene våre i bruk, men når vi gjør det (ved hjelp av såkalte cookies) skjer det helt anonymt. Disse dataene blir kun brukt til å forbedre nettstedet, ikke til å identifisere deg.

Vær likevel oppmerksom på at vi legger ut lenker til andre nettsteder og bedrifter som kan ha andre regler for hvordan de bruker personopplysninger og privat informasjon. Det er derfor viktig at du sjekker deres betingelser når du forlater vårt nettsted. Alle slike sider skal gi deg informasjon om behandlingen av personopplysningene dine. Vi på dette nettstedet kan nødvendigvis ikke ta ansvar for hvordan opplysningene dine blir behandlet på andre nettsteder, selv om vi lenker til dem.

Vårt ansvar og forpliktelser

Dette nettstedet, det vil si tjenesten vi tilbyr, kan ikke ta ansvar for eventuelle problemer som oppstår etter at du har forlatt vårt nettsted, selv om du følger lenker du finner hos oss. Skulle det oppstå vanskeligheter i forholdet mellom deg om slike nettsteder eller foretak, må vi derfor fraskrive oss alt juridisk ansvar for slike situasjoner. Det innebærer at ingen brukere av vårt nettsted som følger lenker til et annet nettsted, og så ender opp i en konflikt med det sistnevnte foretaket, kan holde Lydbokapper.com skadestandsskyldige.

Vi kan heller ikke holdes eller anses som part i slike eventuelle situasjoner av juridisk art som måtte oppstå mellom våre brukere og andre nettsteder, tjenester, foretak eller bedrifter som vi måtte lenke videre til. Det er med andre ord svært viktig å skille mellom vår rolle som ansvarlige for det som skjer på vårt eget nettsted, og det som måtte skje når du går videre til et annet nettsted som du har kommet til ved å følge en lenke hos oss. Selv om vi lenker videre til andre nettsteder, betyr ikke det at vi kan ta på oss noe ansvar for din opplevelse på de nettstedene, eller hvordan din private informasjon eventuelt blir brukt der.

Selv er vi svært opptatt av at all informasjon som bringes videre via denne tjenesten alltid må være tipp topp, det vil si både riktig og oppdatert i henhold til de siste endringene. Likevel gjør vi oppmerksom på at feil og mangler kan forekomme, og at de som publiserer lydbøker tidvis endrer på sine tilbud og betingelser uten av vi øyeblikkelig kan finne ut av det. Da kan det hende at du i en kort periode finner informasjon på nettstedet vårt som ikke er helt oppdatert og riktig. Hvis du selv finner slike feil på nettstedet, setter vi veldig stor pris på om du tar kontakt med oss og opplyser om dette.

Endringer i brukerbetingelsene våre

Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at disse betingelsene som er angitt her kan endres uten forvarsel. Her har du som bruker nettstedet selv et ansvar for å følge med på de brukerbetingelsene som gjelder til en hver tid. Vi forsøker selvfølgelig å ikke gjøre store endringer i brukerbetingelser for ofte, men vær obs på at det kan skje fra tid til annen. Du må derfor selv sjekke hvilke betingelser som gjelder akkurat når du besøker Lydbokapper.com og benytter våre tjenester.