Canada på tvers

Lars Monsen er for de fleste nordmenn en kjent eventyrlysten mann som har reist i de fleste villmarker over hele verden. I en ny lydbok får man historien om hvilke utfordringer og utrolige opplevelser Lars Monsen hadde i sin reise gjennom Canada. Med et telt, forsyninger og en flokk huskyer går ferden Canada på tvers.

Lytt til Canada på tvers - gratis i 30 dager på Storytel

Denne utrolige historien ble utgitt på lydbok den 2. desember 2019. Nå kan du høre alle detaljer, fra myggestikk til bjørneangrep og mer helt gratis. Boken har blant annet fått 5 av 5 stjerner av lytterne på Storytel.com. Lydboken er også tilgjengelig på andre sider, og vil være vel verdt tiden.

Canada på tvers – historien

Lars Monsen satte i gang verdens lengste villmarksekspedisjon som skulle ta ham Canada på tvers. Han skulle med hjelp av en flokk huskyer reise hele 8252 kilometer, som ville ta hele 947 døgn. På reisen var opplevelsene mange, fra isolasjon og ensomhet, til et angrep av svartbjørn, isbjørn og elg.

Lytt til Canada på tvers helt gratis

Med denne lydboken kan man lene seg trygt tilbake i sofaen og fantasere seg med på en lang reise gjennom Canadas villmark. Med fortellinger om utrolige solnedganger og fiskelykke blir man helt hypnotisert i en virkelig fantasi gjennom Lars Monsens opplevelser. Lytt til boken Canada på tvers, helt gratis nå.

Canada på tvers
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel