Carmine Street

Carmine Street er en kriminalroman skrevet av den fremgangsrike svenske forfatteren Håkan Nesser.

Lytt til Carmine Street - gratis i 30 dager på Storytel

Om Carmine Street og Håkan Nesser

Carmine Street er en kriminalroman fra 2009 som er skrevet av Håkan Nesser og oversatt til norsk av Elisabeth Bjørnson. Boken er utgitt på Piratforlaget, og finnes både i papirutgave og som lydbok. Som lydbok kan den også være gratis tilgjengelig i prøveperioder hos lydbokselskapene.

Historien i Carmine Street begynner med at den fire år gamle datteren til Eirik og Winnie forsvinner rett utenfor familiens hjem. Etter å ha lett etter henne i ett og et halvt år flytter paret til New York og Carmine Street.

Rundt sitt nye hjem i Carmine Street møter ekteparet mange ulike mennesker, og kanskje møter de også seg selv på nye måter? Spørsmålet er hvordan deres nye bosted egentlig henger sammen med deres datters forsvinning.

Hvem vil like Carmine Street?

Dette er en frittstående roman, du trenger altså ikke å ha fulgt romanseriene til Håkan Nesser for å kunne sette pris på denne boken. Samtidig er det selvfølgelig slik at hvis du vet at du er glad i romanene til Nesser, da vil det være vanskelig å gå feil med denne boken.

Samtidig er det en litt utypisk historie for å være nordisk krim, og det er mulig at også du som kanskje ikke leser mye krimbøker til vanlig, kan synes at denne litt annerledes Håkan Nesser-boken kan ha noe for seg.

Som nevnt er Carmine Street fra 2009. Ta gjerne en titt i bibliografien til Håkan Nesser hvis du allerede har lest noen bøker av ham. På den måte kan du orientere deg litt mer om hva han skrev før og etter.

Lytt gratis til Carmine Street

Du kan lytte til denne lydboken, og mange andre, helt gratis i 30 dager på Storytel.

Carmine Street
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel