Den lille kaninen som så gjerne ville sove

Denne herlige boken er beregnet for barn i alderen 0-6 som er urolige ved leggetid og ikke minst desperate foreldrene som sliter med å få barna til å legge seg om kvelden for å sovne. Historien om en liten kanin med store søvnproblemer har toppet Amazons bestselgerliste og ble lest opp i tusenvis av hjem i over tredve land. Leter du etter en lydbok som er like god som søvnfremkallende, er den noe for deg.

Lytt til Den lille kaninen som så gjerne ville sove - gratis i 30 dager på Storytel

Lydbokens spilletid er 28 minutter – og det er langt nok for å spre smittsom gjesping både blant de små og de store i huset. Hva som gjør denne boken så effektiv er uklart – kaninen holder på hemmeligheten, så kanskje forfatter Carl-Johan Forssén Ehrlin fra Sverige som har bakgrunn i psykologi vet best. Lytt gratis til lydboken og se om denne godnatthistorien kan forkorte soveritualet hos barna og hjelpe dem å sovne av fortere om kvelden.

Om boken Den lille kaninen som så gjerne ville sove

Tittelen allerede avslører halve handlingen i boken, men boken har ikke fokus på å holde barn i spenning med åpne øyne, tvert imot. Kalle Kanin og mamma går til Onkel Gjesp for å få hjelp når Kalle ikke får sove, men gjerne vil. Boken tar i bruk psykologiske teknikker, som for eksempel å legge trykk på spesifikke ord og setninger og gjespe. Ja, gjeeeespe! Denne metoden virker nesten som et magisk trylletriks – hver eneste gang!

Lytt gratis til Den lille kaninen som så gjerne ville sove

Den glade nyheten er at du og barna kan lytte til Den lille kaninen som så gjerne ville sove og en stor mengde andre lydbøker for barn helt gratis allerede fra i dag. Registrer deg på en av de mest populære lydbokappene på siden vår og prøv ut en gratis periode. Du kan kostnadsfritt laste ned denne koseboken og ta den med deg i sengen på telefon eller nettbrett og drømme deg bort i den.

Den lille kaninen som så gjerne ville sove
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel