Den lille mindfulnesskolen

Lisbeth Pettersen har bakgrunn som journalist og er mangeårig spaltist i et av Norges største kvinnemagasin Tara. Hun har vært med på å stifte reisebyrået Life Travel og spa-hotellet Zen Resort & Spa i Rømskog. Hun har vært mindfulness-tilhenger i mange år og har skrevet to bøker om mindfulness, bevisstheten og tilstedeværelse i nået. Nå kan du lytte til hennes lydbok Den lille mindfulnesskolen innlest av forfatteren selv.

Lytt til Den lille mindfulnesskolen - gratis i 30 dager på Storytel

Målet med boken er å bli oppmerksom på hvor uoppmerksomme vi faktisk er. Men mindfulness betyr ikke at vi må tenke mer. Tvert imot handler mindfulness om å la være våre tanker, å være følelsesmessig nøytral og kun observere. Observere følelsene våre, observere pusten, skrittene vi tar, tankene våre, reaksjoner, kroppens bevegelser, ord vi sier. Lytt til lydboken gratis og lær hvordan du kan oppnå åndelig oppvåkning med hjelp av mindfulness.

Om Den lille mindfulnesskolen

Ifølge forfatteren er vi ca. halvparten av tiden uoppmerksomme på hva vi gjør. Vi ramler inn i et ubevisst moment og handler på automatikk enten vi drikker morgenkaffe, reagerer på egne følelser eller vasker hender. I Den lille mindfulnesskolen finner du nyttige mindfulness-teknikker på slutten av hvert kapittel som kan hjelpe deg å ta deg selv på fersken og bli mer årvåken og bevisst, og kanskje bedre kjent med deg selv.

Lytt til Den lille mindfulnesskolen gratis

Her på Lydbokapper.com finner du forskjellige lydbokapper som du kan prøve helt kostnadsfritt i en begrenset periode. Bestem selv hvilken lydbokapp som matcher dine behov best før du ta beslutning om å registrere deg. Som regel har appene et meget godt lydbokutvalg som dekker de aller fleste kategorier, både nye og gamle utgivelser. Test ut appene gratis og strøm dine favoritter hvor og når det passer deg.

Den lille mindfulnesskolen
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel