Den tredje mann

Blir du fascinert av eventyrere og oppdagere, og ønsker å lære mer om en av de største? Da bør du lytte til Den tredje mann som lydbok. Dette er en spennende lydbok skrevet av Ragnar Kvam Jr. og du får et innblikk i livet til Hjalmar Johansen – den eneste polfareren som har reist sammen med både Roald Amundsen og Fridtjof Nansen.

Lytt til Den tredje mann - Gratis i 30 dager på Fabel

Dette er en biografisk og faktabasert bok, som er perfekt for deg som vil lære mer om de norske polfarerne fra et historisk og personlig perspektiv. Boken er lest inn av Svein Tindberg, som på mesterlig vis sørger for å fange essensen av bokens spenningskurver, slik at du som lytter blir dratt inn i fortellingen. Dette er en lydbok som passer de fleste historieinteresserte!

Bokens handling

I Den tredje mann blir du bedre kjent med polfarer og eventyrer Hjalmar Johansen, en av de største norske polfarerne. Du får blant annet innblikk i turene Johansen hadde sammen med Fridtjof Nansen og Roald Amundsen, og du kan høre mer om sledeturen Johansen hadde sammen med Nansen, samt hvordan det var å overvintre i steinhytten på Frans Josef Land.

Hjalmar Johansen var en stillfaren, men samtidig aktiv og idrettsinteressert mann fra Skien. Han kom kanskje fra et relativt lite sted, men dette vekket kanskje eventyreren i ham enda mer, og drev ham hele veien til de iskalde tindene. Det hele skulle få en tragisk slutt, men i denne lydboken får Hjalmar på mange måter den heltestatusen han fortjener, da ny informasjon kommer fram.

Lytt til Den tredje mann gratis

Dersom du ønsker å få et innblikk i Hjalmar Johansens liv som Skien-gutt og polfarer, kan du nå lytte til Den tredje mann gratis som lydbok via diverse lydbokapper. Dette er kun mulig i en begrenset periode, så ikke gå glipp av muligheten! Boken varer i 9 timer, 45 minutter og 38 sekunder – en perfekt bok å lytte til mens du er på hytten.

Den tredje mann ble først utgitt i 2007, men holder fortsatt stand som en av de beste bøkene om norske eventyrere og polfarere. Forfatter Ragnar Kvam ble født i 1942 i Kvinesdal, og er både journalist og forfatter. Han er også reisevant, noe som er en klar fordel når en lydbok om polfarere skal skrives. Lytt til Den tredje mann gratis i dag!

Den tredje mann
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel