Det er ikke mer synd på deg enn andre

Ingvard Wilhelmsen er spesialist i psykologi, indremedisin og fordøyelsesproblemer. Hans spesialfelt er hypokondri. Siden 1995 har han drevet den eneste klinikken for hypokondere i Norge. Han jobber som professor ved instituttet for indremedisin ved Universitetet i Bergen. Forfatteren har i flere perioder vært medlem av styret til Norsk forening for kognitiv terapi. Wilhelmsen har skrevet flere bøker innenfor populærvitenskap som gir en innføring i eller bruk av kognitiv terapi. Han er også mye brukt som foredragsholder. Hans populære bok Det er ikke mer synd på deg enn andre er nå tilgjengelig som lydbok.

Lytt til Det er ikke mer synd på deg enn andre - gratis i 30 dager på Storytel

Det er ikke mer synd på deg enn andre er beregnet for dem som har låst seg inne i en offerrolle slik som hovedpersonen i boken. Boken har fått strålende omtaleleser av lesere. Lesere synes boken gjør innholdet mer tilgjengelig for leseren ved hjelp av levende eksempler. Boken omtales som både tankevekkende og lærerik. Lesere anbefaler den både til de som jobber innen psykisk helse og de som iblant er fortumlet over sitt eget sinn. Du kan nå lytte helt gratis til denne engasjerende lydboken som er lest inn av forfatteren selv.

Handling i det er ikke mer synd på deg enn andre

Boken handler om en kvinne som etter en hard oppvekst har gått inn i en offerrolle. Den er basert på Wilhelms samtaler med henne og gir hennes beretninger som blir kommentert av forfatteren. Når Wilhelmsen sier til henne at det ikke er mer synd på henne enn ande føler hun seg krenket. Likevel klarer hun å å ta oppgjør med sine holdninger og atferd, inkludert offerrollen. Dette gir henne mye mer frihet og også nytt ansvar. Boken viser at alle kan velge å se håpefullt på fremtiden om de går inn for det.

Lytt gratis til boken Det er ikke mer synd på deg enn andre

Dersom du ønsker å lytte til boken Det er ikke mer synd på deg enn andre kan du gjøre det helt gratis ved å sjekke ut lydbokappene vi anbefaler her på siden. Her kan du laste ned de populære lydbokappene Storytel, Fabel og Audible. Du kan teste ut alle disse appene gratis i en begrenset periode for å finne ut hvilken lydbokapp som passer best for akkurat deg. Da kan du også sjekke ut mange andre spennende lydbøker innen samme eller andre sjangre. Så hva venter du på? Ta en titt selv!

Det er ikke mer synd på deg enn andre
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel