Det er slutt

Sissel Gran, født i 1951, er psykolog, samlivsekspert, skribent og forfatter. Fra tidligere har Gran bred erfaring innen rusbehandling og psykisk helsevern fra arbeid ved Ullevål sykehus, men i dag arbeider hun som veileder innen parterapi, foredragsholder og skribent. Siden 1993 har Gran vært skribent for flere mediehus, og et område hun særlig brenner for i sitt arbeid er psykologi. Gjennom sitt arbeid har hun bidratt til å gi folk og fe psykologisk innsikt, så vel som et innblikk i forelskelsens dynamikk, kjærlighetens emosjonelle sammensetning og romantikkens dilemmaer. Boka Det er slutt, utgitt i 2016, står sentralt i hennes arbeid, og du kan nå lytte til den gratis på lydbok.

Lytt til Det er slutt - gratis i 30 dager på Fabel

Det er slutt baserer seg på intervjuer med kvinner og menn, som har brutt ut av emosjonelle og romantiske parforhold. Deres historier om hvorfor de valgte å gå står sterkt i fokus. Boka kan sies å være et forsøk på å renvaske alle som bryter opp parforhold og familier. Gjennom bokas 13 kapitler viser Gran at det å avslutte et samliv ikke er en enkel avgjørelse. Brudd er gjerne et resultat av år med nederlag, skuffelser og lengsler, og et forsøk på å redde et døende selv, som Gran kaller det. Som alt annet kan intense og varme følelser for andre mennesker ta slutt. Alt dette står sentralt i boka.

Aktuell, poengtert og rett på sak

Gran kan kunsten å appellere til de store masser, og uansett hvem du er har du trolig enten selv vært gjennom, eller forøvrig vært vitne til en form for samlivsbrudd. Det er slutt retter ingen pekefingre, verken til de forlatte eller de som velger å bryte ut av relasjonen, men den gir uten tvil god innsikt i hvordan du ikke må behandle kjærligheten. Boka kommer med mange gode innspill og poeng, og går ikke rundt grøten. Den er uten tvil interessant lesing for alle og enhver, og dersom du trives med å lytte kan du nå lytte gratis til den på lydbok.

Lytt til Det er slutt gratis

Du kan nå lytte til Det er slutt på lydbok, helt gratis for en periode. Ingrid Vollan, norsk skuespiller og teaterpedagog særlig kjent fra TV-serien Himmelblå på NRK, gir de åtte og en halv timer med lydbok både liv og fylde. Enten du tilbereder et herremåltid til hele familien, jogger på mølla eller synker ned i godstolen en fredagskveld, kan du enkelt lytte og ta inn Grans fantastiske litteratur. Ved å benytte deg av muligheten til lytting til Det er slutt på lydbok, kan du enkelt ta med deg opplevelsen hvor som helst, og du kan lytte når som helst helt gratis i en periode.

Det er slutt
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel