Det innerste rommet

«Det innerste rommet» er den 13. boken i rekken om William Wisting. Jørn Lier Horst skuffer ikke denne gangen heller. Dette er en lydbok som starter med at den tidligere politikeren fra Arbeiderpartiet Bernhard Clausen dør av et hjerteinfarkt. Funnene som blir gjort er derimot uforenlige med han som en respektert politiker. I all hast blir William Wisting innkalt i saken. Det hele skal vise seg å kunne true nasjonale interesser og alt må holdes ytterst hemmelig for enhver pris. Verken publikum eller presse kan få vite hva som har skjedd, og en offentliggjøring vil kunne få katastrofale konsekvenser. Wisting er nødt til å danne en hemmelig etterforskningsgruppe hvorav hans egen datter Line blir en av de utvalgte.

Lytt til Det innerste rommet - gratis i 30 dager på Fabel

Underveis kobles fortiden til den avdøde politikeren til flere uløste kriminalsaker. Bernhard blir blant annet koblet til en sak fra 2003 hvor det forsvant en ung mann på fisketur ved Gjersjøen i Oppegård. I denne saken hadde det tidligere kommet inn et anonymt tips om nettopp Bernhard uten at en så noe verdi i å følge dette opp. Deretter viser det seg at en «cold case»-gruppe i Kripos tilfeldigvis har fått Gjersjø-saken på nytt. Bernhard Clausens innerste hemmeligheter vil måtte bli avslørt ved at Wisting må samarbeide med Kripos mer enn han ønsker. Det hele utarter seg til å bli mange sider av en etterforskning. Som leser vil du i lydboken bli tatt med steg for steg, akkurat som i en ekte etterforskningssak.

Ekte skildringer

«Det innerste rommet» passer perfekt for deg som ønsker skjønnlitteratur med realistiske og spennende skildringer. Selv om Jørn Lier Horst i dag er forfatter på fulltid, har han faktisk tidligere arbeidet i mange år som etterforskningsleder i Vestfold politidistrikt. Med det har han lang erfaring med kriminalsaker i det virkelige liv og vet å overføre sine personlige erfaringer til nervepirrende tekster. Skildringene i hans bøker får fram dramatikken og rutinene til en ekte politietterforsker. Siden debutboken «Nøkkelvitnet» i 2014, som er den første i en serien om politimannen William Wisting, har Jørn Lier Horst begeistret lesere over hele verden og har gjort han til en av Norges mest solide og populære krimforfattere.

Lytt til «Det innerste rommet» gratis

Horst sine bøker er oversatt til flere språk og han var vunnet flere utmerkelser. Serien om Willian Wisting har solgt nær 1,5 millioner bøker i Norge og er oversatt til 30 språk. Du kan nå lytte til «Det innerste rommet» som lydbok via diverse lydbokapper. I en begrenset periode vil dette være helt gratis for deg som leser. Skal en tro anmeldere vil du ikke angre. I flere medier mottar boken strålende omtaler. Sindre Hovdenakk i VG kaller det et «Solid krimhåndverk», mens Geir Rakvaag i Dagsavisen mener Horst er «på sitt aller beste». Den norske utgaven av denne gratis lydboken leses inn av Ivar Nergaard, og spilletiden er 8 timer og 5 minutter.

Det innerste rommet
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel