Døden, skal vi danse?

De som er kjent med Per Fugellis skriverier vil i denne boka merke en litt annen side ved den kontroversielle legen, som alltid vil bli husket for sine bastante meninger og forkjærlighet for tversoversløyfer. I Døden, skal vi danse? kommer Fugelli med tanker og refleksjoner rundt egen kreftsykdom, og han formulerer seg på en humoristisk og engasjerende måte.

Lytt til Døden, skal vi danse? - Gratis i 30 dager på Fabel

Døden, skal vi danse? fås som gratis lydbok, og den har en spilletid på 522 minutter. Fugelli deler egne erfaringer med helsevesenet i velferdsstaten Norge som han var kjent for å være begeistret for, men han gir ris så vel som ros. Han har alltid utforsket den verden han befinner seg i, som i denne boka er det han kaller dødsonen.

Hvem bør høre Døden, skal vi danse?

Livstruende sykdom er et alvorlig tema, og både lidende og pårørende vet hvor tyngende det kan være for familier. Fugellis refleksjoner rundt det å synge på siste vers vil kunne trøste først og fremst de som befinner seg i samme situasjon som han selv da han skrev boka, men alle kan dra nytte av denne ettersom døden er noe alle vil konfronteres med.

Fugelli var ikke redd for døden selv da han var dødssyk, men var såpass glad i livet at han følte sorg over at han snart ikke skulle få delta i det lenger. Trenger du påminnelse om hvor verdifullt livet er, kan Døden, skal vi danse? anbefales på det varmeste. Per Fugelli gjør temaet døden mindre skummelt, og har selv lest inn verket som lydbok.

Lytt til Døden, skal vi danse? gratis

Det er mulig å få denne boka som lydbok, og det er gratis å lytte i en prøveperiode via diverse lydbokapper. Fugellis tanker og refleksjoner rundt livet og døden kan være gode å ha i bakhodet når vi trenger å sette pris på våre egne liv, da det er fort gjort at vi går utakknemlig gjennom vår egen hverdag.

Døden, skal vi danse? ble godt mottatt da den kom ut i 2010, 7 år før Per Fugelli gikk bort grunnet den uhelbredelige kreften han ble diagnostisert med i 2009. Å forsone seg med den uunngåelige døden har blitt lettere for mange etter at de har tatt innover seg Fugellis ord, fra et av hans aller viktigste verker.

Døden, skal vi danse?
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel