Dronen

Unni Lindell, også kjent som landets krimdronning, er blant Norges mestselgende og for øvrig mest populære forfattere. Kriminalromanene om Cato Isaksen og Marian Dahle er blant hennes litterære verk som er oversatt og solgt i flere millioner eksemplarer ikke bare i Norge, men verden over. Lindell er særlig dyktig på å ta tak i det hverdagslige og banale med et hint av mystikk, surrealisme og ikke minst humor. Karakterene er gjerne svært komplekse og fremstilles med stor grad av psykologisk innsikt. Gjennomgående er dessuten et billedrikt og fantasifullt språk, noe som uten tvil bidrar til å krydre litteraturen. Samtlige av disse kvalitetene er også å finne i Dronen, noe du selv kan undersøke ved å lytte gratis til romanen som lydbok.

Lytt til Dronen - gratis i 30 dager på Fabel

Dronen er ett av flere litterære verk om Cato Isaksen og Marian Dahle. Politiførstebetjent Marian blir via Cato koblet til et drap, som har funnet sted i et telt oppsatt i Maridalen. Et mørkt skogområde kan skjule så mangt, noe en mann med drone raskt finner ut ved hjelp av et enkelt kamera. Et telt viser seg på droneskjermen i det terrenget blir noe mer luftig. Teltet står tilfeldigvis på nøyaktig samme sted som der en kvinne, ved navn Evie Thorn, ble knivstukket fem år tidligere – en sak som for øvrig var aldri ble fullstendig oppklart. I forbindelse med etterforskningen møter Marian datteren til drapsofferet, Agnes. På den verste svermedagen bestemmer Agnes seg for å telte nøyaktig der de tidligere drapene fant sted.

Uhyggelig spenning

Lindell vet å bygge opp spenning, og ikke minst holde på den til siste slutt. Dronen må en rett og slett bare få med seg enten det er i bokformat, eller i form av lydbok, noe du som nevnt nå kan teste gratis for en periode. Ane Dahl Torp, en kjent norsk skuespiller, er leser av Dronen som lydbok. Selve lydboken varer for øvrig i 9 timer og 56 minutter. Ifølge en rekke kritikere er Dronen absolutt verdt litt av din tid, og ved å lytte til romanen som lydbok tillater en seg selv å kunne gjøre andre ting parallelt. Trolig har en likevel mer enn nok med å henge med når det går unna over de mange spenningstoppene.

Lytt til «Dronen» gratis

Dersom du som leser ønsker å lytte til «Dronen» på lydbok fremfor å lese, kan du benytte deg av denne muligheten helt gratis for en viss periode via en rekke lydbokapper. Appene gir dessuten kunden mulighet til å forlenge medlemskapet, og dermed kan du enkelt utforske et mangfoldig og fargerikt bokgalleri. Deres tilbud gir uten tvil en unik mulighet til å bli kjent med fantastisk litteratur av ulikt slag. Enten du er glad i lærerike dokumentarer, flåsete kjærlighetsromaner eller utenomjordisk fantasy, vil du kunne finne svært gode lydbøker i samtlige apper. Positivt er det dessuten at du har tilgang til lydbøkene når som helst og hvor som helst. Dronen passer for alle spenningsfrelste lesere/lyttere!

Dronen
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel