Eat That Frog

Eat That Frog! ble først utgitt i 2001 og har blitt oppdatert til tredje utgave, som også er å finne på lydbok. Boken er meget populær med flere hundre tusen eksemplarer solgt, og teksten er oversatt til titalls språk. Boken er brukervennlig og tar for seg dagligdagse problemer du gjerne har, for eksempel overdreven skjermbruk på mobil, PC, TV og så videre. Denne boken skal hjelpe deg med å få bort det som distraherer deg, slik at du kan fokusere på viktigere ting.

Lytt til Eat That Frog - gratis i 30 dager på Storytel

Brian Tracy er en mann som har gjort mye. Blant annet har han studert fagfelt som økonomi, psykologi, historie og filosofi, og han har utgitt mer enn 45 bøker om disse temaene. Han er administrerende direktør for Brian Tracy International, et selskap som spesialiserer seg på utvikling av enkeltpersoner og organisasjoner. Han har holdt mange foredrag og seminarer rundt i hele verden, ofte fokusert rundt personlig utvikling. Du kan lytte gratis til Eat The Frog! som er et resultat av Tracys tankegang.

Om Eat That Frog!

Eat That Frog! er en bok for deg som er interessert i personlig selvinnsikt i hvordan du kan organisere dagene dine slik at du får unnagjort de viktige oppgavene. Tracy bruker frosken som metafor for å si at det å takle din vanskeligste oppgave er som å spise en frosk – sannsynligvis ubehagelig og anstrengende. Ved hjelp av 21 metoder og råd skal du få tankegangen til å takle slike oppgaver, samt også hjelp til organisering av andre hverdagslige ting.

Hør Eat That Frog! gratis på lydbok

Du kan nå høre Eat That Frog! gratis i en begrenset periode i forskjellige lydbokapper. Lydboken er 2 timer og 37 minutter lang, og innlest av forfatteren selv. Finn frem appen og trykk på start, så får du gjort de tingene du har unnlatt å gjøre. Med god besluttsomhet skal du få kontroll over hverdagen din og få mer tid til det du ønsker. Bli inspirert av Tracy og hans omfattende erfaring med personlig utvikling, så vil du også snart merke en forskjell.

Eat That Frog
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel