Ebok.no Pluss

EBOK.NO Pluss er en strømmetjeneste for lydbøker og e-bøker som er personlig tilpasset. Det er EBOK.NO som står bak tjenesten og de er mest kjent som Norges største nettbokhandel innen e-bøker og lydbøker. Deres mål er at det skal være lett å kjøpe og lese norske og engelske bøker, uansett hvor man befinner seg. Tanken de har er også det at siden e-bøker og lydbøker ikke trenger hverken lagringsplass eller distribusjon så kan bøkene tilbys til en rimeligere pris.

Prøv ut appen - gratis

EBOK.NO Pluss er kun tilgjengelig i leseappen til EBOK.NO. Ønsker man å prøve ut EBOK.NO Pluss kan dette gjøres. EBOK.NO Pluss tilbyr gratis prøveperiode på 14 dager. Denne prøveperioden gjelder for nye kunder og et betalingskort må registreres for å aktivere dette tilbudet.

Når prøveperioden er over vil abonnementet automatisk gå over til et betalende abonnement, med mindre det sies opp. Her er det viktig at oppsigelsen legges inn før de 14 dagene har gått hvis en ikke ønsker å bli belastet.

Når det kommer til abonnement hos EBOK.NO Pluss er det kun ett alternativ. Abonnementet er et månedsabonnement som betales forskuddsvis og varer helt til en oppsigelse registreres. Betalingen for abonnementet skjer via kredittkort eller debetkort.

Prisen på abonnementet ligger på 149kr per måned og da vil brukeren ha tilgang til alle lyd og e-bøker som er tilgjengelig gjennom EBOK.NO Pluss. For oversikt over abonnementet må en logge inn på ebok.no og gjennom der navigere seg frem til «Min side». Det er også her en må gå inn hvis en ønsker å avslutte abonnementet.

Kom i gang med Ebok.no Pluss

For å komme i gang med EBOK.NO Pluss må en først gjennom en registrering. Når det er gjort og appen er lastet ned kan lyttingen begynne. I appen har man en oversikt over bøkene som inngår i EBOK.NO Pluss abonnementet. Det er også mulig å legge til flere bøker fra EBOK.NO men det koster ekstra.

Inne i appen er det mulig å ha en bokhylle hvor en lagrer bøker som en ønsker å lytte til. Her kan det være opp til fem bøker på en gang. Finner man flere bøker som en ønsker å lytte til er det bare å erstatte en av de som allerede finnes i bokhyllen. Det er også mulig å laste ned bøkene i appen, slik at de er tilgjengelig uansett hvor man måtte befinne seg, også de stedene hvor det ikke er nettilgang.

Appen sørger også for at den husker hvor boken ble stoppet ved siste lytting, slik at brukerne slipper å huske på det selv. Når det kommer til kategorier av bøker er det mange å velge mellom, både for voksne og for barn.

Nedlastning og bruk

EBOK.NO Pluss er en app som er gratis. Den er enkel å laste ned og finnes både i Google Play og App Store. Det vil si at alle de som har Android smarttelefoner eller nettbrett kan laste ned EBOK.NO Pluss. De som har iOS-enheter kan gjøre det samme via App Store. Det er ikke mulig å lytte til lydbøkene via PC men en kan logge inn og lagre bøker via nettsiden.

For de som allerede har EBOK.NO appen er det mulig å veksle mellom disse to. Når registreringen for EBOK.NO Pluss er fullført er det enkelt å veksle mellom disse to appene.

Brukernes vurdering

EBOK.NO Pluss er allerede testet ut av mange brukere og de har gledelig delt sine opplevelser og tilbakemeldinger. I Google Play har EBOK.NO Pluss appen fått en vurdering på 3,5 stjerner, gitt av 651 brukere. I App Store ligger vurderingen noe høyere, på 4,0, gitt av 267 brukere.

Tilbakemeldingene på appen er stort sett positive. Appen oppleves som enkel å bruke og det er mange gode søkefunksjoner. Blant annet kan brukerne søke direkte på en forfatter og få opp alle bøker som er tilknyttet det navnet.

Det er også positivt at bøker kan lagres via appen men også via nettsiden. Noen brukere etterlyser enklere funksjoner for å bla i bøkene. Prisen på månedsabonnementet oppleves som bra i forhold til hva en får tilgang til og kundeservicen har også fått mye ros. De som har hatt problemer med appen har fått god og rask brukerstøtte.

Ebok.no Pluss
Prøv gratis i 14 dager