Ekspedisjoner i bjørneland

Lars Monsen har gjort seg kjent gjennom tv, radio og bøker med sin unike måte å formidle på. Hans eventyr kan nå lyttes til gratis på lydbok her. Boken Ekspedisjoner i bjørneland er en fengslende historie om mot og vilje i møte med naturens råhet. Lest inn av Trond Peter Stamsø Munch. Varighet 6 timer og 6 minutter.

Etter sitt første møte med Alaska og halvøyas brutale og ville natur i 1995, falt Lars Monsen pladask for området. Han har siden returnert flere ganger og gjennomført spektakulære ekspedisjoner. Historien om hans eventyr og dristige turer til de mest utilgjengelige områder kan lyttes til gratis her i 30 dager med den populære lydboken Ekspedisjoner i bjørneland.

Ekspedisjoner i bjørneland - handling

I boken har Lars Monsen beskrevet sine turer gjennom villmarken i Alaska. Ekspedisjoner til de mest utilgjengelige områdene, møter med vill natur og dyreliv, uhell og nervøsitet, uvissheten om hvilke veivalg som vil gi best resultat. Monsens populære bok, nå gratis på lydbok, vil la deg drømme deg bort, med på tur og ansikt til ansikt med Alaskas råeste natur og villmark.

Lytt gratis til Ekspedisjoner i bjørneland

Lydboken Ekspedisjoner i bjørneland kan lyttes til gratis gjennom å bruke en av appene på denne siden. Prøv appene gratis i en periode. Det koster ingenting å prøve og du kan teste de ulike appene i en periode før du bestemmer deg. Ekspedisjoner i bjørneland er en av mange bestselgere du kan velge i blant våre mange lydbokapper.

Ekspedisjoner i bjørneland
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel