En fremmed ved mitt bord

En fremmed ved mitt bord av Ivo de Figueiredo er en gripende og spennende historie som kombinerer en personlig fortelling om en familie med begivenheter fra verdenshistorien. Ivo de Figueiredo trodde at han kjente sin egen familiehistorie helt til han begynte å stille spørsmål ved om han virkelig kjente til farens historie. Hør den gripende lydboken gratis nå.

Lytt til En fremmed ved mitt bord - gratis i 30 dager på Fabel

For å få svarene på disse spørsmålene begynte han å grave i sin egen familiehistorie, og fant ut at farens familie kom fra den portugisiske kolonien Goa, men hadde reist til Øst-Afrika. På den tiden var det britisk koloni, men da kolonien ble oppløst måtte de reise. Boken følger familien over hele verden, og viser fram hvordan verden har forandret seg.

Ivo de Figueiredo

Ivo de Figueiredo er en prisbelønnet forfatter som har gitt ut mange sakprosabøker for forskjellige aldersgrupper. Han er opprinnelig utdannet historiker, men har også jobbet som kritiker og skrevet biografier. I 2002 vant han Brageprisen for sin biografi om høyesterettsadvokaten Johan Bernhard Hjort. Han har også vunnet en rekke andre priser for sine bøker, og er godt likt av både lesere og kritikere.

Han er født i 1966 i Langesund. Faren hans kom fra Zanzibar. Det var farens historie som inspirerte ham til å skrive En fremmed ved mitt bord, og gjennom å bli kjent med familiehistorien bli bedre kjent med sin far. I boka undersøker han også forholdet mellom de to, som til tider var vanskelig. Nå kan du høre lydboken gratis i en viss tidsperiode.

Lytt til En fremmed ved mitt bord gratis

Denne lydboken passer for alle som interessert i verdenshistorie og som liker å lese en personlig fortelling. I denne boka spør de Figueiredo store spørsmål om hvem vi er og hvor vi kommer fra, men det blir aldri overfladisk eller kjedelig. Lydboken, som du nå kan høre på gratis i en tidsbegrenset periode, viser godt hvordan historiske begivenheter påvirker enkeltmennesker og familier.

Nå har du sjansen til å høre denne spennende og interessante lydboken helt gratis nå på en lydbokapp. Den varer i 10 timer og 9 minutter, og er lest inn av skuespilleren Mads Ousdal. Han gjør historien levende, og du vil nok ikke greie å slutte å høre på den før den er ferdig. Gled deg til å høre den gratis nå.

En fremmed ved mitt bord
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel