En sang fra fortiden

«En sang fra fortiden» er Katherine Webbs tredje lydbok på norsk. Tidligere har hun skrevet bøkene «Arven» og «Det du ikke ser», og på bare halvannet år har hun prestert å selge 70 000 bøker i Norge, noe som utvilsomt taler til verkenes kvalitet. En sang fra fortiden er en roman som virkelig tydeliggjør forfatterens evne til å skrive fengslende historier som kommer til å henge med deg lenge etter at du er ferdig med boken.

Lytt til En sang fra fortiden - gratis i 30 dager på Fabel
  • Utgitt: 2013
  • Original tittel: A half forgotten song
  • Lydboken er innspilt på bokmål av Cathrin Gram
  • Varighet: 17 timer og 2 minutter

En større verden

I En sang fra fortiden inviteres lytteren eller leseren til å slå følge med Mitzy Hatcher i det hun tar sine første steg inn i en større verden enn hun tidligere har kjent. Som 14-åring består livet til Mitzy av lite annet enn husarbeid og forpliktelser, diktert av hennes litt i overkant kontrollerende mor. Hennes eneste flukt fra denne traurige virkeligheten er i lengre tid dagdrømmer og lange, ensomme gåturer nede ved havet.

Men hele denne tilværelsen endrer seg plutselig, da en berømt maler ved navn Charles Aubrey flytter inn i nabohuset, og ber Mitzy om å sitte modell for et av hans portretter. Etter hvert som hun knytter bånd til den berømte maleren åpnes øynene til Mitzy gradvis for en fremtid som tidligere hadde vært fullstendig usannsynlig. En sang fra fortiden er en gripende lydbok om det å si adjø til sin uskyld, og konsekvensene som kan følge gratis kilder av hedonisme.

Hint av mysterier

En annen viktig komponent i historien er Zach, som eier et galleri 60 år etter historien om Mitzy og maleren utfolder seg. Zach blir bergtatt av maleriene til Charles Aubrey, og bestemmer seg for å begi seg ut på en reise for å finne ut mer om motivene bak kunsten. Lytteren blir tatt med på en nærmest nervepirrende reise, hvor Zach sakte, men sikkert, forsøker å veve sammen trådene fra forskjellige hendelser.

Det er ingen tvil om at en sang fra fortiden er en særdeles spennende lydbok som virkelig har gjort inntrykk, ettersom kritikere på tvers av hele verden har gitt verket sprudlende anmeldelser. Store internasjonale publikasjoner, blant annet The Gryphon og GoodReads, har skrevet anmeldelser av boken, som er tilgjengelig på lydbok helt gratis. Bøkene til Katherine Webb har i skrivende stund blitt oversatt til hele 26 språk, og til sammen har hun solgt over 150 000 eksemplarer i Norge.

Lytt til En sang fra fortiden gratis

Om du har lyst til å begi deg ut på en spennende og fengslende lydbok som omhandler alt fra begjær til skam, så er det mulig å lytte til «En sang fra fortiden» helt gratis. Det finnes nemlig lydbokapper som lar deg lytte til boken gratis i en begrenset tidsperiode. Med en lydbokapp på mobilen eller nettbrettet kan du enkelt la deg fengsle av boken hvor og når som helst. Dette er en roman du ikke vil gå glipp av!

En sang fra fortiden
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel