En seksti under

En seksti under er skrevet av Tor-Håkon Gabriel Håvardsen som jobber i begravelsesbyrå. Denne boken ble publisert i 2019 og har 253 sider, den inneholder både humor, varme og mer alvorlige temaer. Den kom ut både som bok og lydbok. Thor-Håkon Gabriel er en norsk forfatter, låtskriver og musiker fra Stokmarknes. Håvardsen var trommeslager, tekstforfatter og låtskriver i det norske metallbandet Quiritatio. Han er bosatt på Melbu i Vesterålen og jobber til vanlig som gravferdskonsulent.

Han snakker en god del om hvordan dette yrket har endret han som en person, både positivt og negativt. Forfatteren gir deg svar på det meste du har og som du kanskje fortsatt lurer på. En seksti under handler om hva mange lurer på i livet. Han skriver også det han tenker på og opplever på jobben. Dette er en bok for de som lurer på det meste om døden og og forskjellige ting på gravplassen. Lydboken er gratis.

En seksti under: Hva er det egentlig som skjer med kroppen vår når vi dør? Det spørsmålet tror jeg vi alle har lurt på. Dette er den brutale, men samtidig veldig rørende boken som kan hjelpe deg å tenke positivt rundt tanker om døden. Hva er det som skjer med kroppen vår når vi ligger i graven? Hvilke tegn viser at man er blitt kvalt til døden? Hva skjer om du dør på ferie i syden?

Forfatteren svarer på både spørsmål og om hva han tenker selv rundt det å skulle forlate jorden, men også om hva som skjer med alle følelser man har rundt det å skulle dø. En brutal men rørende tekst om å skulle forlate jorden. Boken handler i hovedsak om det man lurer på og som man ikke kan få noe skikkelig svar på før man opplever det selv, men den kan vere en god indikasjon på hvordan vi skal tenke.

En seksti under

Lytt til En seksti under helt gratis! Nå kan du lytte til denne boken helt gratis i appen på nettsiden. Du bare laster ned appen, registrerer deg, og så er du i gang. Det blir ikke enklere enn dette. Du kan gå inn på nettiden og lytter til denne boken når og hvor som helst. Du vil i appen også finne et bredt og variert utvalg av andre aktuelle gode titler og lydbøker. Lykke til.

En seksti under
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel