Erik Bye

Denne etterlengtede biografien om Erik Bye kom ut i 2017, 13 år etter at den folkekjære mannen med de mange beskjeftigelsene gikk bort. Bye rakk å gjøre så mangt i løpet av sitt 78 år lange liv, og forfatter Asbjørn Bakke har gjort en fantastisk jobb med å samle informasjon som i lydbokformat fyller 22 timer og 41 minutter.

Lytt til Erik Bye - gratis i 30 dager på Fabel

Kildematerialet for boka er enormt, ettersom Byes liv var svært hendelsesrikt og byr på mange underholdende historier det har tatt Bakke hele 7 år å grave fram. Her dekkes Byes liv fra vugge til grav, og boka er for det meste kronologisk. Du kan nå få Erik Byes biografi som lydbok, og det gratis i en viss tidsperiode.

Hvem bør lese Erik Bye?

En reise gjennom Erik Byes liv er som en reise gjennom hans leveår mellom 1926 og 2004, og nordmenn som har vokst opp med Bye på radio og TV vil kunne få vekket nostalgiske følelser av alle detaljene om mannens liv forfatteren har klart å lete fram. Denne kronologiske samlingen av momenter fra et interessant liv, er dessuten en reise gjennom nyere norsk historie.

Erik Bye var journalist, forfatter, visesanger, skuespiller og programleder på TV – for å nevne noe. Mange nordmenn har vokst opp med ham, og de vil kunne ha glede av å igjen høre gamle anekdoter, nå på lydbok gratis i en periode. Til syvende og sist forteller denne boka en lang og begivenhetsrik livshistorie som bør kunne være til inspirasjon for alle.

Lytt til Erik Bye gratis

Nå er Erik Bye tilgjengelig som lydbok, og ulike lydbokapper lar deg lytte til den, og andre lydbøker, gratis i en gitt periode. La Bakke og Bye ta deg med på en aldri så liten tidsreise, og bli bedre kjent med en av Norges mest folkekjære profiler i moderne tid, som attpåtil var i rampelyset i flere tiår.

Asbjørn Bakke har fått mye ros for sitt arbeid med å arbeide fram boken, som har fått flere seksere på terningen og erklært verdt sitt objekt. Erik Bye vil neppe bli glemt med det første, og takket være denne biografien vil minnet om han bevares i en tettpakket samling av muntlige og skriftlige vitnesbyrd Bakke har basert verket sitt på.

Erik Bye
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel