Erotiske lydbøker

Ørene er en av de mest erogene sonene på menneskekroppen. Så hvorfor ikke teste en erotisk lydbok som tilbyr det lille ekstra? Det finnes mange fantastiske erotiske lydbøker som tilbyr spenning og erotikk i form av lystfylte og hete fortellinger. Her finner du tips til skikkelig hete fortellinger - både erotiske noveller og lengre romaner - som du kan lytte til gratis.

Eksklusiv kampanjekode: Erotiske lydbøker på Storytel - gratis i 30 dager

Det er en stor etterspørsel etter erotiske lydbøker på norsk. Lydbokappene har ikke vært sene til å møte denne etterspørselen. Du kan lytte på erotiske lydbøker gratis i inntil 30 dager avhengig av hvilken app du prøver.

Reis til en annen verden, der ingenting er forbudt og der du kan få være hovedpersonen. Selv om ørene er en av de mest erogene sonene, er det dobbelt så kraftfullt å la fantasien få være med. Når du blander hørsel og kjærlige historier oppstår magi - så lytt, opplev og nyt!

Hør på erotiske lydbøker gratis
Fabel
Storytel

Tips på erotiske lydbøker

Fifty Shades: Bundet
Fifty Shades: Fanget
Fifty Shades: Fri
Grey
Mørkere
Calendar Girl
Sett meg fri
Etterskjelv

Hva er erotikk?

Erotikk er et urgammelt begrep som omfatter alt som har med seksuell opphisselse å gjøre. Det finnes ingen mennesker som kan motstå kraften av en nytelsesfull fortelling om kjærlighet, lidenskap og fysisk berøring. Når lydbøker ble et etablert konsept, åpnet det mange dører. Helt plutselig kunne du gjøre oppvasken midt i en krim eller kjøre til jobben med en faktabok. Og selvsagt lytte til erotiske lydbøker når det passer for deg.

Med en erotisk lydbok slipper du å få merkelige blikk på bussen og partnere som stiller spørsmål - lyttingen er en privatsak. Så legg deg ned i et bad, tenn noen lys og lytt til en erotisk kriblende historie. I dag finnes det mange erotiske noveller på lydbok - og nye hete og sexy noveller gis ut hele tiden.

Erotikk og forfatterskap

Det har eksistert en allment akseptert oppfattelse av at erotikk av det skrevne slaget er forkastelig. Dette kunne ikke vært mer feil eller misvisende. Nesten all litteratur inneholder en del der en hovedperson blir forelsket eller har et lystfylt møte. Og erotisk forfatterskap kan ha de samme stilistiske egenskapene som klassisk prosa. Det er nemlig ordet erotikk de fleste blir redde for, ettersom det ofte er tabubelagt og noen som skal holdes innen soverommets vegger. Men heldigvis har vi i dag kommet lengre i vår reise for å åpne litteraturens dører. Ta steget inn i en lystfylt verden ved hjelp av en erotisk lydbok - vi garanterer at du ikke blir misfornøyd!

Finn en erotisk lydbok

Du lytter på erotiske historier gratis under prøveperioden din via de appene som finnes på denne siden. Etter gratisperioden går abonnementet ditt over til et betalingsabonnement dersom du ikke selv aktivt avslutter det innen den tid.