Et villmarksår i Yukon

Tilgjengelig gratis som lydbok: Et villmarksår i Yukon av Morten Brekke. Dette er bok nr. 36 i serien Tøffe Turer. I denne spennende og fantastiske serien blir vi med på turer både i Norge og utlandet. Vi kan følge Helge Ingstad blant annet til Canada og Grønland på sine utrolige ekspedisjoner. Kjente eventyrere som Børge Ousland og Stein P. Aasheim lar oss også få et innblikk i sine turer.

Nå tilgjengelig som gratis lydbok: Et villmarksår i Yukon. I serien Tøffe Turer møter vi også jenter på tur: Birgit Ryningen, Randi Skaug og Kristin Folsland Olsen forteller om sine eventyrlige ekspedisjoner rundt om i Norge og andre deler av verden. Selveste Lars Monsen tar oss også med ut på tur. Både med sin gamle kompanjong Trond Strømdahl og Mattis Thørud. Og med den fantastiske gjengen i Ingen Grenser.

Et villmarksår i Yukon

Et villmarksår i Yukon av Morten Brekke. I bok nr. 36 i serien Tøffe Turer tar Morten Brekke oss med til sagnomsuste Yukon i eventyrlandet Canada. Som én av fire eventyrlystne ungdommer beslutter han å tilbringe et år i Canadas fantastiske villmark. Drømmen er et fantastisk fiske, nervepirrende og magiske naturøyeblikk blant grizzlybjørn og ulv. Og å bygge sin egen tømmerhytte for å overvintre i.

Et villmarksår i Yukon av Morten Brekke. Hør lydboken gratis

Tilgjengelig gratis som lydbok: Et villmarksår i Yukon av Morten Brekke. Dette er nok et eventyr i serien Tøffe Turer. Vi blir med Morten Brekke og tre venner når de bestemmer seg for å overvintre i Canadas legendariske villmark. Her får du 50 minutter med fantastiske opplevelser. Hør denne og mange andre titler gratis i en begrenset periode ved å prøve en av appene på nettsiden.

Et villmarksår i Yukon
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel