Etter natt kommer dag

Lill Gjerstad Andersons selvbiografiske bok Etter natt kommer dag er en samling av Lills tekster hun skrev etter de tragiske hendelsene i desember 2001. Hun hadde aldri tenkt å skrive en bok, men den dagen hun og mannen mistet et barn startet en ny tidsepoke for henne. Hver dag skrev hun. Skrivingen var der hun hentet krefter til å leve – det var hennes eneste måte å greie å snakke om tapet sitt. Etter natt kommer dag er en følelsesladet lydbok om sjokket, skylden, angsten, savnet og sorgen, men også om håpet og livet videre.

Lytt til Etter natt kommer dag - gratis i 30 dager på Storytel

Døden er et vanskelig tema, særlig når det gjelder barn. Det et ikke mange som tør å snakke om døden, og enda færre som vet hvordan man bør gjøre det. Boken til Lill Gjerstad Anderson er en slags samtale med sitt avdøde barn og ikke minst seg selv, det er hennes personlig måte å få utløp for sorg og bli en som ligner den hun var før ulykken. Du kan lytte til lydboken gratis og høre hennes sterke historie. Lydboken er 9 timer lang og er innlest av forfatteren selv.

Om Etter natt kommer dag

Desember 2001, tredje søndag i advent, mistet Lill sin to år gamle datter Aurora i en traktorulykke. Lills egen far, Auroras bestefar, var sjåføren bak rattet. I et kort øyeblikk snudde livet seg på hodet. Hvordan leve videre når ingenting er det samme lengre? Hvordan få igjen selvtilliten som mamma? For Lill ble ord den beste måten å klare livet og håndtere sorgen på når hun strev med å finne krefter til å leve som før. Ord som senere skulle bli til blogg og en vakker bok om et sårbart, men livsviktig tema.

Lytt til Etter natt kommer dag gratis

Etter natt kommer dag sender et livsbejaende budskap om at alt kommer til å bli bra selv om livet ikke alltid er som vi vil ha det. Lydboken kan lastes ned gratis via en av de populære lydbokappene du finner her på Lydbokapper.com. For å starte gratisperioden trenger du ikke betale noe. Prøv ut tjenesten gratis i en begrenset periode og test hvilken app (Fabel, Storytel eller Audible) som passer deg best. I tillegg kan du lytte til så mange spennende lydbøker du klarer – start med denne og finn mange nye favoritter!

Etter natt kommer dag
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel