Forskjelv/Etterskjelv

Forskjelv/Etterskjelv er en todelt novellesamling, der vi følger Gianna Rossis (Gia), romanse med den mektige og uberegnelige forretningsmannen Jackson Rutledge, eller Jax, som hun selv kaller ham. Det er en uskreven regel å aldri blande forretninger med fornøyelser, eller ta med politikk inn på soverommet. Gia brøt disse reglene da hun ikke klarte å tøyle sin fascinasjon og besettelse for den praktfulle mannen med de mørke, intense øynene. Nå kan du lytte gratis til lydboken om det dramatiske forholdet til Gia og Jax.

Lytt til Forskjelv/Etterskjelv - gratis i 30 dager på Storytel

Jax var en mester i å spille livets spill, og en spesielt dyktig strateg når det kom til den indre sirkelen av forretningsverdenen. Han trakk i trådene i kulissene til Washington D.C.s mektige politiske miljø, samtidig som han strategisk utnyttet og spilte på Gias følelser. Nå, to år etter den første romansen, er han tilbake i livet hennes, og spillet fortsetter. Men reglene er endret. Denne gangen er Gia forberedt, og nå er det hun som trekker i trådene, og hun er ikke redd for å vise ham det.

Nye regler

De to siste årene har forandret Gia, hun er mer erfaren i forretningslivet, og er nå en mer moden kvinne. Jax er fremdeles den samme, men hun ser ham nå i et annerledes lys. Hun kan ikke tro at hun en gang så de mørke, harde øynene hans som myke og varme. Hun har hardt for å akseptere hvor mye han påvirket henne, både da og nå. Nå er hun imidlertid klar for spillet hans, og akter å vise ham at hun også kan svømme med haiene.

Om forfatteren

Sylvia Day er en av verdens mest leste forfattere, og blir omtalt som en av de mest suksessfulle romanseforfattere i verden. Hun har skrevet over tyve prisbelønnede romaner, som er oversatt til 41 språk. Bøkene hennes finnes i titalls millioner kopier, og hun er en bestselgende forfatter i 28 land. Hun blir hyllet for de episke romanseriene sine, inkludert serien om Jax og Gia, som ble filmatisert av Passionflix i november 2017. I oktober 2018 kom dokumentarfilmen om bokturnéen til serien Crossfire, Beyond Words: Sylvia Day, ut.

En lydbok å forsvinne inn i

Forskjelv/Etterskjelv er nå spilt inn som lydbok. Ta en pause fra eget liv, og forsvinn inn i Gias turbulente verden ved å lukke øynene og lytte til lydboken. Ta del i de intrikate intrigene til en mektig amerikansk forretningsverden, og bli med inn i det dramatiske forholdet og sparringen mellom to sterke personligheter. Forskjelv / Etterskjelv er en sensuell og dristig lydbok, med intime detaljer og spennende skildringer. Det er en lydbok om fristelser, bittersøt hevn, uventede situasjoner, makt, begjær og forsoning.

Lytt til Forskjelv/Etterskjelv gratis

Nå kan du lytte til Forskjelv/Etterskjelv som lydbok gratis i en begrenset periode når du laster ned en lydbok-app. Hvis du ikke har prøvd lydbøker før, har du nå mulighet til å teste dette anvendelige og praktiske formatet, gratis og uten forpliktelser. Du kan høre på lydbok overalt – på jobb, på bussen, mens du lager mat, eller i sengen – mulighetene er uendelige. Hør på Forskjelv/Etterskjelv risikofritt, og avslutt abonnementet innen tidsfristen dersom du finner ut at lydbøker ikke er noe for deg.

Forskjelv/Etterskjelv
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel