Fifty Shades: Bundet

Den verdenskjente bokserien Fifty Shades of Grey er nå tilgjengelig som lydbok - gratis i en periode! Vi følger Anastasia Steele på en fengslende og erotisk vei gjennom hennes bekjentskap med kjekke Christian Grey. Leseren vil bli like oppslukt som Anastasia og vil ha det vanskelig med å slutte å høre på boken. Her må man ta fram hodetelefoner og gjøre seg klar for en leseropplevelse uten like. Bøkene har også blitt filmatisert med Dakota Johnson og Jamie Dornan i hovedrollene, og hadde premiere i 2015.

Lytt til Fifty Shades: Bundet - gratis i 30 dager på Fabel

E. L. James tok verden med storm i 2011 da den første boka hennes kom ut og solgte millioner av eksemplarer. De to oppfølgerne, Fifty Shades: Bundet og Fifty Shades: Fri, kom ut på norsk i 2013, og er oversatt av Vibeke Saugestad, Inge Ulrik Gundersen, og Hilde Rød-Larsen. Siden har James skrevet og utgitt tre bøker til. To av disse er lik Fifty Shades-bøkene, men fortalt fra Christians perspektiv. Hennes nyeste bok, The Mister, er uavhengig av serien, men er like spennende og erotisk.

Handling

I denne oppfølgeren har hovedpersonen Anastasia Steele forlatt elskeren sin, Christian Grey. Hun var ikke komfortabel med den ville seksuelle siden hans, og syntes det var bedre å ta avstand fra ham. Likevel klarer hun ikke la være å tenke på ham, og er rask med å ta ham tilbake når han foreslår at de skal prøve på nytt. Samtidig har hun begynt i ny jobb, og der får hun uønsket oppmerksomhet fra sjefen sin, Jack Hyde, som viser seg å være vanskelig å avvise.

Christians mørke side

Christian er ikke bare den kjekke og uimotståelige mannen som Anastasia først møter. Den unge entreprenøren har den mørk side ved seg selv som dukker opp fra tid til annen. Marerittene fra barndommen hans begynner å komme tilbake. En sjalu ekskjæreste, og tidligere seksuell underdanig, dukker opp og gjør livene til Christian og Ana vanskelige. Sammen i kaoset finner de fellesnevnere og for Ana blir det mer og mer klart at Christian er den hun vil være sammen med, og for begge er det ønskelig at forholdet deres skal fungere.

Passer for deg som…

Boken passer for deg som er glad i en minneverdig og unik kjærlighetshistorie. Den kan få deg til å rødme på en fin måte, da serien generelt ikke er beskjeden for seksuelle detaljer. Christian Grey vil få deg til å smelte og fantasere. Med lydbok på øret kan du være helt for deg selv og drømme deg bort sammen med Ana og Christian i idylliske Seattle. Her har du frihet til å slippe løs den seksuelle fantasien du har gjemt i bakhodet.

Lytt til Fifty Shades: Bundet gratis!

Nå kan du høre Fifty Shades: Bundet på lydbok gratis i en begrenset periode via apper som gir tilgang til lydboken. Den er lest opp på norsk av Kjersti Borchgrevink Maagerø, og er 20 timer og 20 minutter lang. Hør den når og hvor du vil – i bilen, på toget, på trikken, på bussen, på løpetur, når du lager mat eller rydder og vasker – her er det ingen begrensinger. De to andre bøkene er også tilgjengelig på lydbok, og venter på at du skal trykke play.

Fifty Shades: Bundet
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel