Fifty Shades: Fanget

Fifty Shades: Fanget av E. L. James ble verdensberømt i løpet av kort tid. Den handler om den vakre og uskyldige Anastasia Steele. Livet hennes blir forandret for alltid etter at hun intervjuer den kjekke og mystiske Christian Grey. Anastasia tror ikke intervjuet gikk så bra, helt til hun blir bedt på middag av Christian. Da begynner deres intense og uforglemmelige forhold. Det er den første boken i serien om de to, og det er også laget filmer basert på bøkene.

Lytt til Fifty Shades: Fanget - gratis i 30 dager på Fabel

Middagen skal endre livet til Anastasia Steele. Den sjenerte og unge jenta blir introdusert for en verden av luksus og rikdom hun ikke kunne forestille seg. Dette er også en historie om Christians ustoppelige begjær, og er absolutt en bok for voksne lesere. Lydboken varer i 19 timer og 29 minutter, så det er nok av tid å tilbringe sammen med dette hete paret. Og når du er ferdig, er det fire andre bøker å glede seg til. Du kan nå høre den gratis.

Starten på et eventyr

Christian Grey fremstår som en vellykket og elegant forretningsmann. Bak denne fasaden skjuler det seg en uventet side, som Anastasia er én av de få som får se. Hun må også velge om hun skal fortsette sitt gamle liv som en kjedelig og grå person, eller å bli ved Christian Greys side. Hennes egne grenser blir presset på måter hun aldri har forestilt seg, men det er også klare fordeler med det nye livet. Greier hun å gi slipp på det hun hadde?

En lydbok for voksne

Dette er en lydbok som passer godt for voksne som liker å lese for underholdningens del, og som vil lese en intens historie om kjærlighet og begjær. Det er en historie leseren blir fanget og oppslukt av, og derfor er det perfekt at den finnes som lydbok. Da slipper du å avbryte midt i boka, siden du kan høre på den overalt. Alt du trenger er en lydbokapp, og så kan du høre på den mens du trener eller tar oppvasken. Perfekt for deg på farten!

E. L. James' suksessoppskrift

E. L. James, eller Erika Mitchell som hun egentlig heter, var en helt ukjent forfatter da hun slo gjennom. Boka var egentlig ment som en oppfølger til den populære bokserien Twilight, og hun utga dem uten å være tilknyttet et forlag. Hun var ikke forberedt på at bøkene skulle bli internasjonale bestselgere, men serien er noen av bøkene som har solgt mest i hele verden. Det er ikke så rart, siden de er engasjerende og godt skrevet. Fifty Shades: Fanget er kort sagt en underholdende bok.

Lytt til Fifty Shades: Fanget gratis

Nå kan du høre på Fifty Shades: Fanget helt gratis i en begrenset periode. Det passer godt for deg som ikke har hørt på lydbøker før og er usikker på om det er noe for deg. Lydboken er underholdende og spennende, og passer for deg som vil høre på historie om ekte begjær. Og husk at når du er ferdig med denne, så er det fire bøker igjen i serien og filmer basert på bøkene å glede seg til. Hør den gratis i dag, med stemmen til innleser Kjersti Maagerø.

Fifty Shades: Fanget
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel