Fifty Shades: Fri

Gjør deg klar for den tredje og siste lydboken i Fifty Shades-trilogien. I den siste boken om den mystiske Christian Grey og den uskyldige Anastasia Steele virker det som alt ligger til rette for en lykkelig slutt for historien. Paret har nettopp giftet seg, og kommer tilbake til Seattle for å starte livet sitt sammen. I Seattle oppdager Anastasia at livet som kona til Christian ikke er så enkelt som hun hadde forestilt seg. Vil hun bli ved hans side?

Lytt til Fifty Shades: Fri - gratis i 30 dager på Fabel

I den siste boka i serien har Anastasia endelig greid å få Christian til å forplikte seg, og det virker som forholdet deres er perfekt. I lydboken, som du nå kan høre gratis i en begrenset periode, settes forholdet deres på flere prøver. De finner raskt ut at et intenst kjærlighetsforhold fylt med begjær kanskje ikke er nok. Greier de å holde sammen når livet blir vanskelig? Vil de være trofaste mot hverandre? Finn ut hvordan det hele ender i denne lydboken.

En perfekt avslutning på trilogien

Fifty Shades-bøkene var kontroversielle da de kom ut, men elsket av lesere i hele verden. Alle bøkene har vært bestselgere, inkludert Fifty Shades: Fri. Da leserne først møtte Anastasia, var hun ung, naiv og uerfaren. I løpet av bokserien har hun vokst som menneske og blitt mer selvstendig. Men kan hun være så selvstendig som hun ønsker og beholde forholdet til Christian? Det må hun finne ut av, og i lydboken får vi være med på hennes reise og om hun greier å stå ved Christians side.

Fifty Shades-eventyret til E. L. James

Bøkene til E. L. James har solgt godt i hele verden. Ingen ble så overrasket over dette som forfatteren selv. E. L. James, eller Erika Leonard James, jobbet på en filmskole da hun så vampyrfilmen Twilight. Hun ble fascinert over historien, og bestemte seg for å skrive en oppfølger til den siste boken. Fifty Shades-bøkene skulle egentlig bare være tre bøker, men hun har også skrevet bøker fra Christian Greys perspektiv. Det er også laget filmer basert på bøkene. Hun bor nå i London sammen med sin ektemann.

En lydbok for deg som liker erotikk og romantikk

Dette er en erotisk lydbok som passer perfekt for en voksen leser som elsker å lese en romantisk historie om begjær og kontroll. Lydboken varer i hele 21 timer og 15 minutter, så det er nok av tid til å få vite hvordan det går med alle personene i Fifty Shades-bøkene. Den er lest inn av Kjersti Borchgrevink Maagerø, som har lang erfaring med å lese inn bøker. Gled deg til en flott lytteropplevelse. Hør lydboken gratis nå på en lydbokapp på mobil eller nettbrett.

Lytt til Fifty Shades: Fri gratis

Nå har du sjansen til å høre den siste lydboken i Fifty Shades-serien om Christian Grey og Anastasia Steele. Endelig får du vite hvordan det går med paret. Alt ser nemlig ut som det kommer til å ordne seg mellom de to, helt til de kommer tilbake fra bryllupsreisen. Da oppstår det flere problemer i forholdet. Greier de å holde sammen selv om kjærligheten og forholdet blir testet? Vil Anastasia greie å stå opp mot Christian? Hør den nå gratis i en viss periode på en lydbokapp.

Fifty Shades: Fri
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel