For et liv: Historier jeg bare har fortalt mine venner

For et liv: Historier jeg bare har fortalt mine venner av Toralv Maurstad er en spennende og morsom lydbok du nå kan høre gratis en begrenset periode. Endelig kan du høre historier fra Maurstads lange karriere som skuespiller og teatersjef. Han har selv lest den inn, og dette gir følelsen at han er i rommet sammen med deg.

Lytt til For et liv - gratis i 30 dager på Fabel

I lydboken får du høre mange ukjente historier fra hans liv. Han beskriver livet som skuespiller og senere teatersjef, men han deler også mange personlige historier. I denne lydboken, som du nå kan høre gratis, forteller han om nære fortellinger forhold og kjærlighet, men også historier om bøffeljakt og da han spilte bridge på Skaugum. I lydboken blir leseren bedre kjent med Maurstad.

Toralv Maurstads eventyrlige liv

Toralv Maurstad har hatt litt av et liv og karriere. Han visste tidlig at det var skuespiller han skulle bli, og stod på scenen for første gang da han var kun syv år gammel. Siden da har han spilt en rekke kjente roller, som for eksempel Peer Gynt. Han har også vært teatersjef både ved Oslo Nye Teater og Nationaltheatret.

For andre er han mer kjent som Georg Anker Hansen i Hotel Cæsar, og ble kjent selv for de som ikke går på teater. Han har også spilt i en rekke filmer for voksne. Unge kjenner han nok best fra Olsenbanden jr. på rocker'n. Hør flere av hans eventyrlige historier på lydbok gratis i en begrenset tidsperiode på diverse lydbokapper.

Lytt til Historier jeg bare har fortalt mine venner gratis

Toralv Maurstad er en mann nordmenn i alle aldre kjenner godt til. Få kjenner likevel til det spennende livet skuespilleren har levd, og alle de gode historiene han har på lager. I denne lydboken, som du kan høre gratis, deler han flere fortellinger fra sitt spennende liv, både på scenen og utenfor. Mange av dem har ikke blitt delt offentlig før.

Dette er en interessant lydbok som varer i 12 timer og 40 minutter, og passer for alle som har lyst til å høre spennende historier fra en mann som virkelig har levd livet. Det er også en god bok for alle som er interessert i norsk kulturliv og teater. Hør lydboken gratis i en prøveperiode, og bli bedre kjent med Maurstad.

For et liv: Historier jeg bare har fortalt mine venner
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel