Forbilde

En av landets aller mest markante stemmer de siste årene gir oss et dypt innblikk i hennes liv, og reflekterer over eget turbulente mentale landskap. Gjennom hennes egne ord får vi oppleve en dønn ærlig side ved Sophie Elise Isachsen, og hvordan en ung kvinne - som både er elsket og hatet - takler det å være forbilde for så mange. Til tross for en nokså ung alder har Sophie Elise mer enn nok å formidle i sin selvbiografi, som nå er tilgjengelig som lydbok.

Lytt til Forbilde - gratis i 30 dager på Storytel

Handling

Sophie Elise forteller om sin oppvekst i Harstad, hvor hun ble mobbet og usynliggjort for å være kortvokst og annerledes. Lengselen etter å bli elsket og anerkjent bygget seg opp, hvilket førte til at hun ble såpass utseendefiksert. Sophie Elise beskriver hvordan et lavt selvbilde kan føre til selvskading, angst og depresjoner, i en selvbiografi som tidvis virker som en intens og mørk ungdomsroman. Her får leseren et innblikk i hvordan bloggingen snudde livet hennes opp-ned og gjorde henne til en stjerne.

Forbilde er den berømte bloggerens ærlige og innsiktsfulle fortelling om å heve seg over de som har prøvd å trykke henne ned, ved å gå fra å være usynlig til å ende opp på alles lepper.

Hvem bør lese Forbilde?

Mange unge vil kunne kjenne seg igjen i Sophie Elises beskrivelser av egne usikkerheter og behov for anerkjennelse. Ungdommer som opplever en vanskelig hverdag kan lære mye av Harstad-kvinnens erfaringer, og særlig de som ønsker å komme til topps og oppnå berømmelse bør høre på hva Sophie Elise har å komme med. Alt er nemlig ikke så rosenrødt som det ser ut, og forfatteren understreker selv at medaljen har litt av en bakside.

Hør Forbilde gratis som lydbok på Storytel

Dersom du synes Sophie Elises selvbiografi høres spennende ut, kan du høre den og andre lydbøker gratis i 30 dager på Storytel !

Forbilde
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel