Foreldremagi

Boken Foreldremagi er skrevet av svenske Hedvig Montgomery som har 20 års erfaring som psykolo – med familieterapi som hennes spesialitet. Montgomery fullførte utdannelsen sin ved Universitetet i Oslo. Hun har en lang erfaring med å holde kurs og foredrag om både barn og utvikling for lærere, foreldre og andre. Foreldremagi er den første boken i serien, nå tilgjengelig som lydbok. Sammen med journalist Eivind Sæther har hun gitt ut tre andre bøker, med hvert sitt spesialområde og aldersgruppe: Miraklenes tid – 0–2 år, Barnehageårene – 2–6 år og Barneskoleårene – 6–13 år.

Lytt til Foreldremagi - gratis i 30 dager på Storytel

I boken Foreldreterapi vil vi få følge syv steg som vil hjelpe til at barnet ditt har det bra, du som foreldre har det bra, og ikke minst hvordan skape et bra forhold mellom barn og voksne. Du kan lytte til boken fra Hedvig Montgomery gratis. Montgomery tar opp spørsmål som sikkert mange foreldre har spurt seg selv, som for eksempel hvordan skape selvtillit, hvorfor noen barn er lykkeligere enn andre, hvor sint har du egentlig lov til å bli, og hva som er feilen de aller fleste foreldre gjør?

Hvem vil like Foreldremagi?

Foreldremagi er en bok som vil hjelpe foreldre med å skape et bedre forhold til barnet sitt. Her kan du lære hvordan du kan følge opp barnets utvikling. Foreldremagi er skrevet av en psykolog som har hatt egen praksis som familieterapeut. Derfor vet hun helt klart hvilke spørsmål foreldre går og undrer på. Hvis du tror du er alene med usikkerheter og spørsmål angående oppdragelse, er du ikke det! Du vil kjenne deg igjen i flere problemstillinger boken tar opp, og innse at det er hjelp å få.

Hør Foreldremagi gratis

Foreldremagi vil ikke bare skape et bedre forhold med barnet ditt, men også du som foreldre vil få det bra. Som foreldre er det ofte vanskelig å finne tid til «egentid». Derfor er det en super mulighet at du nå kan lytte helt gratis til lydboken hvor du vil, ved å prøve en av lydbokappene her på siden! Hør den mens du kjører til jobb, mens du sitter på toget, eller mens du rydder huset. Husk at lengden på den kostnadsfrie prøveperioden vil avhenge av hvilken app du velger.

Foreldremagi
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel