Girl, Wash Your Face

Bokens forfatetteren, Rachel Hollis, forsøker her å avkrefte de største mytene som står i veien for at du kan leve på ditt lykkeligste. Ved å ha høre Girl wash your face på lydbok kan du få med deg den viktige beskjeden Rachel har til deg, samtidig som du driver med andre ting. For Rachel har en viktig beskjed å gi og masse tips og råd om hvordan du kan oppnå dine mål!

Lytt til Girl, Wash Your Face - gratis i 30 dager på Storytel

Rachel Hollis er en amerikansk motiverende foredragsholder, blogger og forfatter. Hun er klar til å dele sine beste tips med deg, slik at du kan bli den beste versjonen av deg selv. Boken er motiverende, en smule irettesettende, men mest av alt oppvekkende. Girl wash your face var dessuten den andre mest populære boken på Amazon i 2018 og du kan lytte til den gratis på lydbok.

Handlingen til Girl wash your face

Boken handler primært om Rachels tips for å lykkes i kjærlighetslivet og arbeidet, bli en bedre mor og et bedre menneske. Rachel sin reise har inspirert mange millioner lesere, og nå kan du la deg inspirere også. Mye av boken handler om det du kan selv gjøre for å forbedre livet ditt, men en del handler også om hvilken rolle religion og Jesus kan spille i ditt liv.

Lytt til Girl wash your face gratis

Boken har fått mye omtale i mediene og du kommer sikkert til å bli både motivert, og til tiders litt rørt, av den. Hvis det høres ut som noe for deg, har du nå muligheten til å høre lydboken helt gratis i en begrenset periode. Det eneste du må gjøre er å prøve lydbok-appene på denne siden. Det er mange lydbøker å velge mellom. Gjør klar headsettet og prøv i dag!

Girl, Wash Your Face
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel