Glad igjen!

Mange nordmenn sliter med depresjon og et negativt tankemønster. Dette kan ta mye energi og ha en negativ innvirkning på livskvaliteten for mange. Glad igjen er en lydbok fra Kristian Hall, en forfatter som selv har gjennomgått årevis med depresjon. Han klarte, ved hjelp av kognitiv terapi og selvhjelp, å bli kvitt de negative tankene. Med boken Glad igjen kan du få hans beste tips til en mer positiv tankegang.

Lytt til Glad igjen! - gratis i 30 dager på Storytel

Du kan nå lytte til Glad igjen gratis gjennom en lydbok app. Boken varer i 5 timer og 23 minutter, og er utgitt av forlaget Cappelen Damm. Det er forfatteren selv som er innleser av boken, noe som gir lydboken et personlig preg. I denne boken deler forfatteren sin egen historie om hvordan det er mulig å bli kvitt depresjon, noe som er både til inspirasjon og hjelp for dem som går gjennom noe lignende.

Dette lærer du mer om i Glad igjen

I Glad igjen vil du få innsikt i hvilke aktiviteter forfatteren mener kan hjelpe mot depresjon. Enten du har diagnosen depresjon eller bare føler deg nedstemt, vil tipsene kunne hjelpe deg å komme ut av en negativ spiral. Ved å endre tankemåte – kan du ifølge Hall – oppleve mening, mestring og overskudd. Boken viser at det faktisk er mulig å bli bedre, eller til og med helt frisk.

Lytt til Glad igjen gratis

Glad igjen er en lydbok for deg som ønsker å lære mer om hvordan du kan bli kvitt depresjon. Boken er også velegnet for pårørende som opplever depresjon blant kjente eller kjære. Du kan nå lytte til Glad igjen gratis en viss periode via en av våre lydbok-apper. Med forord fra psykolog og ekspert i fagfeltet klinisk nevropsykologi Knut-Petter Sætre Langlo, har boken også faglig støtte. Er dette lydboken du har lett etter?

Glad igjen!
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel