Godt nok for de svina

Godt nok for de svina er en bok av næringslivslederen Anita Krohn Traaseth. Den handler om mot, sårbarhet og troverdighet, som det står i undertittelen.

Lytt til Godt nok for de svina - gratis i 30 dager på Storytel

Om Godt nok for de svina og Anita Krohn Traaseth

Den fullstendige tittelen til denne boken er Godt nok for de svina – en leders tanker om mot, sårbarhet og troverdighet. Dette sier også relativt mye om innholdet i boken. For det første handler det om tanker, boken er en fortelling mer enn en instruksjonsbok. Dette gjør også at den passer godt som lydbok, da du kan høre på den uten å hele tiden måtte reflektere over alt. Den finnes dessuten tilgjengelig gratis, i prøveperioden til lydbokselskapene.

I Godt nok for de svina forteller Anita Krohn Traaseth om sin oppvekst, og sine erfaringer som leder i både Hewlett Packard Norge og Innovasjon Norge.

Anita Krohn Traaseth er kjent som en profilert næringslivsleder som ofte deltar i debatter og har sterke meninger. Hun har også en blogg på tinteguri.com, der hun skriver om temaer innenfor næringsliv og ledelse.

Hvem er Godt nok for de svina for?

På en måte faller Godt nok for de svina et sted mellom en enkel biografi og en fortelling om hvordan det generelt er å være leder i næringslivet. Mange kjenner Anita Krohn Traaseth fra den offentlige debatten, eller fra hennes rolle som leder for Innovasjon Norge. I denne boken kan du som leser lære å kjenne hennes tanker om ledelse mer i detalj.

Godt nok for de svina gir et innblikk i næringslivet som kan være nyttig både for den som i dag jobber i privat næringsliv, eller bare har en interesse for temaet.

Lytt gratis til Godt nok for de svina

Du kan lytte til denne lydboken, og mange andre, helt gratis i 30 dager på Storytel.

Godt nok for de svina
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel