Grey

Fifty Shades-bøkene har tatt verden med storm, men de har blitt fortalt fra Anastasia Steeles perspektiv. Christian Grey har vært en mystisk skikkelse, og det har ikke vært lett å forstå hva han tenker. Boka begynner der hvor Fifty Shades-bøkene også begynte, nemlig med at Anastasia skal intervjue han for avisen hun jobber for. Nå kan du endelig høre Christians versjon gratis i en begrenset tidsperiode.

Lytt til Grey - gratis i 30 dager på Fabel

I de første Fifty Shades-bøkene har bakgrunnen og barndommen til Grey vært et stort mysterium. Hvorfor ble han som han ble? Det får du svaret på om du hører på denne lydboken, og du får også vite mer om hans følelser. Hva var det som fikk han til å be Anastasia ut på middag etter intervjuet? Hva gjorde at han ville ha et intenst forhold til henne?

En bok kun for voksne

Bøkene om Anastasia Steele handler om kjærlighet og begjær, og passer for en voksen leser som liker en romantisk historie. Grey er perfekt for leseren som slukte de andre Fifty Shades-bøkene og som ikke får nok av forholdet mellom Christian og Anastasia. Lydboken er fortsatt en bok om begjær, kontroll og disiplin, men kommer til å svare på spørsmålene til de som elsker bokserien.

Hør Grey på lydbok

Nå har du sjansen til å høre Grey på lydbok gratis i en begrenset tidsperiode. Den varer i hele 18 timer og 16 minutter, så du blir godt kjent med Grey. Den er lest inn av skuespiller Nicolai Cleve Broch. Broch har erfaring fra TV, film og innlesning av lydbøker. All den erfaringen bruker han når han nå gir sin stemme til hovedpersonen og formidler alle nyansene av Grey.

E. L. James' eventyr

E. L. James heter egentlig Erika Leonard og kommer fra England. Hun er utdannet historiker og jobbet på en filmskole før hun skrev bøkene om Anastasia Steele og Christian Grey. Eventyret begynte da hun så Twilight-filmen, og leste alle Twilight-bøkene. Hun skrev bokserien som en oppfølger til siste bok i Twilight-serien, og ante ikke at bøkene kom til å bli bestselgere. Hun bor nå i London.

Lytt til Grey gratis

Nå har du muligheten til å høre på den kritikerroste lydboken Grey gratis i en begrenset tidsperiode. Du kan høre den på lydbokappen som du liker aller best, enten på mobilen eller nettbrettet. I over 18 timer kommer du til å lære mer om Christian Greys historie og hvordan han opplevde eventyrene du kjenner fra Fifty Shades-bøkene. Sett deg godt til rett og hør på fortellingen fra Greys perspektiv.

Grey
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel