Hammerkoden

Øyvind Hammer har i boken sin Hammerkoden skrevet om hvordan en, i sitt eget liv, har det best mulig. Boken er lest inn som lydbok av Hammer selv. I løpet av en time kan du lære deg flere teknikker og tankesett som gir deg kontroll over eget tankesett. I løpet av boken får du oppgaver som gjør at du kan trene på de teknikkene som Hammer mener er nøkkelen til et bedre liv. Kjente personer som f.eks. Ole Einar Bjørndalen bruker Hammer sin metodikk. Hammer sier at hans metoder gjør deg i stand til å ta kontroll over livet – både hjemme og på jobb. Lytt til boken gratis i dag.

Lytt til Hammerkoden - gratis i 30 dager på Fabel

Ole Einar Bjørndalen har skrevet forordet til boken, og bruker Hammer sin metodikk i eget liv. Hammer har hjulpet Bjørndalen til å bli en av verdens beste skiskyttere gjennom tidene. Uansett hva målet ditt er, Hammer hjelper deg med å nå det. Du kanskje ikke engang er klar over hva målet ditt er, så boken kan også være et godt verktøy for å finne målet ditt. Selv tok Hammer sort belte i Karate på ett år, og ettersom han hatet å fryse gikk kan Grønland på tvers. Boken er tilgjengelig for gratis lytting på flere lydbokapper i en periode.

Hvem passer boken for?

Hammerkoden passer i grunn for de aller fleste som trenger ekstra motivasjon til å få gjennomført noe. Enten du er kvinne eller mann, ung eller godt voksen – Hammerkoden kan gjøre en stor forskjell i ditt liv. Vi har vel alle funnet oss i perioder i livet der vi mangler motivasjon til å fullføre eller gjennomføre noe, enten på hjemmebane eller i jobbsammenheng. Kanskje du står fremfor et karriereskifte, eller livssituasjonen din har endret seg? Hammerkoden kan hjelpe deg med å nå målene dine på en mer effektiv måte, og gi deg den motivasjonen du trenger for å fullføre det du har satt deg som mål.

Lytt til lydboken gratis

Boken finnes både som innbundet, pocket og lydbok. Det er Hammer selv som har lest inn boken som lydbok. Du finner en prøvesmak av lydboken på forfatterne sin egen hjemmeside. Det finnes også flere lydbokapper der du kan lytte til Hammerkoden. Mange av disse appene har prøveperioder, der du i en begrenset periode kan lytte til lydboken kostnadsfritt. Boken tar omtrent en time å lytte gjennom. Med en lydbok kan du mye enklere ta i bruk metodikken til Hammer, du har den med deg overalt. Lytt til toget, i bilen eller på sykkelturen på vei til jobb.

Hammerkoden
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel