Heksen

Handlingen i kriminalromanen «Heksen» er lagt til Fjällbacka i Sverige hvor to barn forsvinner med 30 års mellomrom. Det som gjør de to drapene helt spesielle, er at barna blir funnet på nøyaktig samme sted. Stella på fire år er det første barnet som blir borte, og 30 år senere forsvinner fire år gamle Linnea fra den samme gården. Etter en stor leteaksjon hvor innbyggerne i Fjällbacka deltar, blir Linnea funnet naken samme sted som Stella ble funnet 30 år tidligere. Politiet tror det er en sammenheng mellom de to sakene, og en forfatter som jobber med en bok om saken blir med i etterforskningen. Dette er Läckbergs tiende bok om Erica Falck og Patrik Hedström.

Lytt til Heksen - gratis i 30 dager på Fabel

Saken river opp mange gamle sår i den lille svenske byen, og hendelsen skaper mye usikkerhet og frykt blant innbyggerne. Fortellingen er bygget opp på samme måte som hennes øvrige bøker i Fjällbacka-serien, men mange mener handlingen i «Heksen» overgår det hun har skrevet tidligere. Hun bygger opp spenningen med gode karakteristikker av privatlivet til menneskene i boken og situasjonene de opplever i hverdagen sin. Det hele ender opp i en voldsom frykt for det ukjente, og nettopp det gjør denne romanen så utrolig spennende. «Heksen» fås som lydbok med Bodil Vidnes-Kopperud som forteller. Den varer i 23 timer og 52 minutter, og du kan høre den gratis via forskjellige lydbokapper.

Forfatteren bak Fjellbäcka-romanene

Jean Edith Camilla Läckberg Sköld er hennes fulle navn, men som forfatter bruker hun bare Camilla Läckberg. Hennes bøker har solgt over 22 millioner eksemplarer i over 60 land, og handlingen i bøkene er lagt til Fjellbäcka hvor hun selv vokste opp. I hennes kriminalromaner møter vi Patrik Hedström og Erica Falck, og de dukket første gang opp i hennes debutroman «Isprinsessen» som kom ut i 2003. «Heksen» kom ut i 2017, og var den tiende boken i Fjellbäcka-serien. Läckberg bor nå i Stockholm og er gift med Simon Sköld som er MMA-utøver. Hun har fire barn, hvorav ett av dem er med Sköld. Hun har også vært gift med Martin Melin, og har et barn sammen med ham.

Lytt til «Heksen» gratis

Lydboken varer i 23 timer og 52 minutter, og fortellerstemmen tilhører Bodil Vidnes-Kopperud. Du kan høre lydboken gratis i en begrenset periode via diverse lydbokapper. Alt du trenger å gjøre er å laste ned boken til din telefon eller ditt nettbrett, og du kan lytte til den når det passer deg. Mange foretrekker lydbøker fordi de da kan lytte mens de driver med andre ting. Mange mener også at du får mer ut av handlingen ved å lytte til en lydbok fremfor å lese boken på tradisjonell måte. Boken passer for deg som liker engasjerende kriminalromaner hvor det er stor spenning og lite forutsigbarhet. Har du lest Läckbergs øvrige bøker i Fjällbacka-serien, bør du få med deg denne også!

Heksen
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel