Hersketeknikk

Hersketeknikk av Hilde Sandvik og Jon Risdal en lydbok som lærer deg å kjenne igjen hersketeknikker og enda viktigere; hvordan du kan reagere slik at du ikke blir kontrollert av slike teknikker. Dette er smart å både lære seg hva disse teknikkene er siden det ikke er så enkelt å vite at du har blitt utsatt for dem. Du har kanskje tenkt at du har blitt overkjørt i et møte, ikke fått sagt alt du ville eller det er vanskelig å vite hva du skal svare når en kollega kommer med et ufint spark. Om du har tenkt på dette, så er dette lydboken for deg. Da kan du lære deg å slå tilbake. Nå kan du høre den gratis i en begrenset tidsperiode på diverse lydbokapper.

Lytt til Hersketeknikk - gratis i 30 dager på Fabel

Målet med hersketeknikker er å vinne over motparten uten å bruke gode argumenter, men med ufine teknikker. Hilde Sandvik og Jon Risdal kartlegger hva slags teknikker som er vanlige i Norge, og gir gode eksempler på hvordan de fungerer i praksis. Du vil høre på ekte historier som du kommer til å kjenne deg igjen i, og måter du kan sørge for at teknikkene ikke vipper deg av pinnen. Tipsene passer godt for alle som jobber med mennesker, og også for de som aktive i politikken. Lydboken er lest inn av Henriette Steenstrup og Kim Haugen, som begge to er dyktige innlesere. Den varer i fire timer og 33 minutter, så det tar ikke mange timene før du kan slå tilbake mot dem som bruker hersketeknikker. Nå kan du høre den gratis i en prøveperiode.

Hilde Sandvik og Jon Risdal

Hilde Sandvik er journalist og redaktør for nettstedet Broenxyz. Hun har vært kultur- og debattredaktør i Bergens Tidende, redaktør for Syn og Segn og skrevet for en rekke aviser. Hun har også markert seg som en aktiv samfunnsdebattant, så hun har mye erfaring i hvordan debatter foregår. Jon Risdal er utdannet siviløkonom, og har en mastergrad i retorikk. Han jobber også som forlagsredaktør. De har altså begge erfaring og kunnskap om hvordan man skal overbevise andre om sitt syn, og har nok også opplevd at noen har brukt hersketeknikker mot dem. De har også god oversikt over den norske debatten, og nå viser de deg hvordan du kan bruke det de har lært i arbeidslivet. Sammen har de skrevet en praktisk håndbok, som du kan høre gratis nå.

Lytt til Hersketeknikk gratis

Denne lydboken passer for alle som har blitt utsatt for hersketeknikker og vil vite hvordan en likevel kan vinne en debatt. Den passer også for de som vil lære mer om hva slags skitne knep som brukes mot andre i debatter, slik at du vet hva du skal gjøre om du får lyst til å delta i det offentlige ordskifte. Den er skrevet av to dyktige forfattere som begge har kunnskap om retorikk og hva slags hersketeknikker som er vanlige i Norge. Nå kan du høre lydboken gratis på en lydbokapp på mobil eller nettbrett, og bli en flinkere og uredd debattant. Du kan også bruke tipsene du får i lydboken i arbeidslivet. Ikke la andres hersketeknikker ødelegge for det du har på hjertet. Etter at du har hørt denne lydboken blir det umulig å overkjøre deg.

Hersketeknikk
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel